Slik er Linn Skåbers drømmemann

Den single komikeren listet opp drømmemannens kvaliteter på premieren til NRK-programmet «Typen til».

SEOGHØR.NO: Komikerdronningen Linn Skåber (43) er en av flere norske kjendiskvinner, og en mann, som dater NRK-profilen Leo Ajkic (30) i TV-serien «Typen til».

Serien går ut på at Leo skal teste ut hvordan kjendisene hadde fungert som kjærester. NRK-programlederen dater blant annet Henriette Stenstrup, Anne Rimmen, Erlend Elias Bragstad og Sandra Borch.

PÅ DATE: Charter-Hilde, Linn Skåber og Henriette Stenstrup er bare noen av kvinnene Leo har datet i den nye sesongen av «Typen til». Foto: FameFlynet Norway
PÅ DATE: Charter-Hilde, Linn Skåber og Henriette Stenstrup er bare noen av kvinnene Leo har datet i den nye sesongen av «Typen til». Foto: FameFlynet Norway Vis mer

premierefesten til den nye TV-serien fortalte Linn hvordan hun mente hun var som kjæreste.

- Ganske enkel. Enkel som menneske, enkel som kvinne. Ganske lett å ha med og gjøre, ler Skåber.

Komikeren har bare positive ord å si om sin «ekskjæreste» Leo Ajkic, og beskriver han som høy, mørk og kjekk, men er usikker på om de to kommer til å bli noe mer enn bare venner.

Linn har derimot en klar oppfatning av hvordan hennes drømmemann skal være.

- Drømmemannen min ser på glass som halvfulle og ikke halvtomme. Ha en grunnleggende positiv holdning til livet. Det tror jeg er bra, smiler Skåber.

«Typen til» hadde premiere på NRK tirsdag. Neste program, der Leo dater «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias sendes 4.mars.

LES OGSÅ:  - 2013 har vært det verste året i mitt liv