Johnny Depp og Camilla Vasquez:

Slik er kontakten i dag

Romanseryktene oppsto etter rettssaken.

I RETTEN: Camille Vasquez og Johnny Depp møttes da hun var hans advokat i rettssaken mot ekskona Amber Heard. Foto: Shawn Thew/AFP/NTB
I RETTEN: Camille Vasquez og Johnny Depp møttes da hun var hans advokat i rettssaken mot ekskona Amber Heard. Foto: Shawn Thew/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For et drøyt år siden var det liten tvil om hvilken sak som opptok interessen hos kjendisfans over hele verden. Gjennom flere uker foregikk nemlig ærekrenkelsesrettssaken mellom eksparet Johnny Depp (59) og Amber Heard (37).

«Høydepunktene» var ikke få, og offentligheten fikk ta del i alt. Sosiale medier flommet over av bilder, klipp og sitater fra rettssalen - og etter hvert fikk også advokatene oppmerksomhet.

Mens Heards advokat ble mye utsatt for latterliggjøring, vant Depps «alles» hjerte. Camille Vasquez (38) imponerte folket, og det tok ikke lang tid før romanserykter mellom henne og Depp begynte å spire.

Nå kan hun røpe at de fortsatt, ett år etter saken ble avgjort i retten, fortsatt har mye kontakt. Det forteller hun til People.

- Sist gang jeg snakket med Johnny på telefon var antakelig et par måneder siden, men vi tekster ofte.

Advokaten legger til at også de andre i det juridiske teamet holder kontakten.

- Vi er en gjeng som sender meldinger frem og tilbake, og vi har selvfølgelig gratulert ham med suksessen han hadde i fjor. Bursdagen hans nærmer seg, og det blir en stor dag. Jeg er sikker på at han kommer til å feire, sier Vasquez.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer