Påsken 2019:

Slik er kjendisenes påskeparadis

- Det er det beste jeg vet.

PÅSKEFERIE: Jorun Stiansen, Johannes Høsflot Klæbo og Grunde Myhrer er bare noen norske kjendiser som nyter påsken. Foto: Privat / Instagram
PÅSKEFERIE: Jorun Stiansen, Johannes Høsflot Klæbo og Grunde Myhrer er bare noen norske kjendiser som nyter påsken. Foto: Privat / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I disse dager velger mange nordmenn å bytte ut bylivet med fjellet, mens andre holder seg i sentrale strøk for å feire påsken. I kjent stil dokumenteres høydepunkter fra feiringen i sosiale medier, og i år er intet unntak.

Flere av landets kjendiser har allerede delt bilder fra sine ferieparadis, og det er tydelig at samtlige nyter påskeferien.

Mens tidligere «Farmen kjendis»- og «Skal vi danse»-deltaker Frank Løke (39) er i Himalaya, har «Camp Kulinaris»-deltaker Grunde Myhrer (24) tatt turen til Trysil.

Saken fortsetter nedenfor.

Til Se og Hør forteller Grunde, som har bursdag på skjærtorsdag, at han tilbringer tid med familien denne påsken, noe han allerede har dokumentert i sosiale medier.

- Jeg er i Trysil for å være på hytta sammen med familien. Og så er det heldigvis mange venner i nærheten her oppe, så det blir nok mye sol, ski og hygge, sier han.

Tradisjon med familien

Helt siden Jorun Stiansen (35) gjorde comeback i rampelyset da hun deltok i «Skal vi danse» i 2017, har ting gått i ett for 35-åringen. Likevel prioriterer hun kvalitetstid med familien denne påsken, på familiehytta på Hovden i Setesdal.

- Jeg er på hytta mi sammen med mamma, pappa og min samboer Egil, sier hun til Se og Hør og fortsetter:

- Hytta vår er 33 år gammel, og her har jeg tilbragt hver eneste påske. Daglige skiturer, Kvikk Lunsj og Yatzy på kveldene er obligatorisk. Jeg elsker påsken, og tiden på fjellet sammen med familien er det beste jeg vet.

PAKKET OG KLAR: Jorun klar for hyttetur med familien. Foto: Privat
PAKKET OG KLAR: Jorun klar for hyttetur med familien. Foto: Privat Vis mer
UT PÅ TUR: Den sprudlende sørlendingen på skitur skjærtorsdag. Foto: Privat
UT PÅ TUR: Den sprudlende sørlendingen på skitur skjærtorsdag. Foto: Privat Vis mer

Drømmepåske

En annen som har byttet ut bylivet for fjell og natur med familien, er «Senkveld»-profil Harald Rønneberg (45) som for tiden befinner seg i Uvdal. På instagram har han nemlig lagt ut en idyllisk video sammen med sønnen Ludvik.

- God drømmepåske alle sammen. Får det ikke mer nasjonalromantisk enn dette når Ludvik synger «Ja, vi elsker... » på skitur i verdens vakreste omgivelser, skriver han.

Eksotisk ferie

P3morgen-programleder Ronny Brede Aase og samboeren Tuva Fellmann har på sin side byttet ut raske briller med sol og varme. De to radioprofilene befinner seg for tiden i Brasil, og deler flittig høydepunkter fra reisen i sosiale medier.

Blant annet har de latt seg fotografere foran den gigantiske kristusstatuen som er plassert på fjelltoppen Corcovado i Rio de Janeiro i Brasil.

- Fellman og Kristus. To store personlegheiter, skriver Ronny til et bilde av Tuva med den store statuen i bakgrunn.

De har også delt eksotiske bilder fra stranden, og det ser tilsynelatende ut til at de to lever livet til det fulle.

Ble invitert med til Thailand

Det gjør også «Love Island»-paret Andrea Sveinsdottir (24) og Morten Dalhaug (26). De befinner seg for tiden i Thailand, men det er en helt vesentlig ting som savnes denne påsken.

- Det er deilig med sol og varme, men jeg savner norsk smågodt veldig mye, sier Andrea lattermildt og legger til:

- Jeg burde tatt med påskeegg i kofferten.

Morten på sin side forteller at selv om han er en ivrig langrennsløper og savner påskefjellet litt, går det veldig fint med 35 grader i skyggen, sol og strand.

- Vi ble invitert med av foreldrene til Morten, og er med en god del av familien hans, så det var ingen tvil om at vi skulle takke ja til denne invitasjonen, sier Andrea om hvorfor de valgte å reise utenlands i påsken.

PLEIER KJÆRLIGHETEN: Andrea og Morten kjøpte nylig sin første leilighet sammen. Nå er de i Thailand med sistnevntes familie. Foto: Privat
PLEIER KJÆRLIGHETEN: Andrea og Morten kjøpte nylig sin første leilighet sammen. Nå er de i Thailand med sistnevntes familie. Foto: Privat Vis mer
NYTER VARMEN: De to turtelduene har byttet ut langrenn og fjell med sol og strand. Foto: Privat
NYTER VARMEN: De to turtelduene har byttet ut langrenn og fjell med sol og strand. Foto: Privat Vis mer
  • Se flere påskebilder nedenfor:
Se dette innlegget på Instagram

🐣🐤🐥

Et innlegg delt av Therese (@johaugtherese)

Se dette innlegget på Instagram

Det ble bypåske, det! 🐤 Kor e du?!

Et innlegg delt av Stian Blipp (@stianblipp)

Se dette innlegget på Instagram

🐥🐥

Et innlegg delt av Johannes Høsflot Klæbo (@johanneshk)

LES OGSÅ: - Hun er rasende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer