«Mesternes mester»:

Slik er hun helt privat

Linn-Kristin Riegelhuth Koren måtte forlate «Mesternes mester». Hjemme ventet barn og ektemann.

UTE: Nok en deltaker må forlate «Mesternes Mester» etter en nervepirrende nattest. Video: NRK Vis mer
Publisert

Det ble tårevått i fredagens episode av «Mesternes mester», da den tidligere håndballstjernen Linn-Kristin Riegelhuth Koren (37) måtte forlate konkurransen.

Hun ble slått i reaksjonsøvelsen av tidligere skøyteløper Ida Njåtun (30), som vant sin andre nattest på rad.

- Jeg hadde en fantastisk konkurrent i Ida og en suveren heiagjeng i crew og deltakere. Det ble en morsom og tett duell i en øvelse jeg i mange år har hatt lyst til å prøve. Der tapte jeg dessverre, og må forlate den fine opplevelsen, forteller «Linka» til Se og Hør da vi møter henne under innspilling.

37-åringen, som tidligere har blitt kåret til verdens beste håndballspiller, påpeker at hun gjerne skulle vært med lenger i konkurransen, men at hun aldri ville vært opplevelsen foruten.

- Jeg digget alt ved dette. Konkurransene, stedet og ikke minst menneskene. Jeg fikk være med på en kul innspilling og bli sett på som en sentral brikke i fellesskapet i huset, og jeg har fått vist sider av meg selv som jeg håper andre kan bli inspirert av.

- Menneskene jeg har blitt kjent med her er det viktigste. De som kjenner meg vet at jeg gjerne skulle vært med lenger, men det er en del av gamet - og livet generelt - man har ikke alltid marginene på sin side, fortsetter hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer