Hertuginne Kate:

Slik er hertuginnens privatliv

Det britiske kongehuset settes ofte i søkelyset for deres pomp og prakt, men hertuginnens privatliv skal derimot være nokså «normalt».

PRIVATLIV: Hertuginnen lever et nokså offentlig liv, men nå avslører en kilde hvordan Kate er på privaten. Foto: REX/NTB
PRIVATLIV: Hertuginnen lever et nokså offentlig liv, men nå avslører en kilde hvordan Kate er på privaten. Foto: REX/NTB Vis mer
Publisert

Mange ser kanskje for seg et prestisjefylt liv når det kommer til medlemmene av den britiske kongefamilien. Livene deres er fylt med elegante arrangementer i celebert selskap, men det skal imidlertid vise seg at hverdagslige rutiner også er stor del av kongefamiliens plikter.

Trebarnsmoren og hertuginnen av Cambridge, Kate (38), er en av de som får kjenne på denne kombinasjonen. Datekvelder med ektemannen, prins William (38), skal være blant aktivitetene som fyller Kates hverdag.

Nå forteller en kilde til People hvordan hertuginnen balanserer den kongelige jobben med sitt private familieliv.

Travel mor

For de alle fleste kan det være vanskelig å balansere jobb og privatliv, og dette er også noe medlemmene av kongefamilien får erfare. Hertuginne Kate skal nemlig prioritere høyt at barna, prins George (7), prinsesse Charlotte (5) og prins Louis (2), skal få en god oppvekst.

FRIVILLIG: Prins William avslører hvordan han og hertuginne Kate har bidratt under coronakrisen. Video: Kensington Royal Vis mer

Kate fortrekker kvalitetstid med familien, og tilbringer ofte ettermiddagene sammen med de tre barna. Hun er derimot ikke redd for å dra frem pekefingeren dersom de ikke oppfører seg.

Bak lukkede dører er ikke 38-åringen en såkalt «etterdilter», og skal være kjapp med å gi en «skjennepreken når barna oppfører seg dårlig». Det forteller en venn av hertuginnen til nettstedet People.

Som trebarnsforeldre kan også det å ta seg tid til romantikk by på sine utfordringer. Det skal imidlertid være noe det kongelige paret prioriterer i sitt privatliv.

Paret, som feirer 10 år med ekteskap i april, tilbringer nemlig sine dater på lokalområdets puber i London.

- De snakker om livet hjemme og barna - sånn som hvilket som helst foreldrepar på date, forteller en lokal beboer om parets datekvelder, og legger til at paret er overraskende «herlige og normale».

KLAPPER: Barna til Kate og William klapper for helsepersonell på grunn av corona-situasjonen. Vis mer

«Kate-effekten»

Kate, som er kjent for en nokså konservativ stil, har tidligere vært med på å starte klestrender med den såkalte «Kate-effekten».

Når hun er ute på ærender er hun imidlertid ikke redd for å velge bort tiaraen og aftenkjolen, i bytte mot en mer passende kledsel.

Når hun følger barna sine til skolen velger hun nemlig enn mer komfortabel stil - noe som ikke er uvanlig for en trebarnsmor med en krevende jobb.

- Hun er enten iført treningsklær, eller kjole og joggesko, veldig lite sminke, idet hun beklager forsinkelsen og deretter forsvinner videre, forteller kilden til nettsiden.

Selv om den avslappede uniformen ikke er en særlig ny trend er hertuginnen likevel kjent for å påbegynne andre trender, og har flere ganger satt fyr på nettet med sine antrekk.

Corona-moten er heller ikke noe unntak, da munnbindet hun har bært ved flere anledninger har fått enorm oppmerksomhet på nettet.

TRENDSETTER: Dette munnbindet ble et populært søk etter at det ble sett på hertuginnen.
TRENDSETTER: Dette munnbindet ble et populært søk etter at det ble sett på hertuginnen. Vis mer

39-åringens blomstrete munnbind hadde en prislapp på 15 pund, som tilsvarer 177 norske kroner, og kom fra Amaia - et London-basert barneklesmerke.

Ifølge The Guardian ble det rapportert at søk etter blomstrete munnbind steg med 185 prosent kun ett døgn etter Kates siste offisielle oppdrag.

LES OGSÅ: Beskyldes for kopiering: - Tullete

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer