Slik er herr og fru Riises bryllupsreise

John Arne og Louise Angelica Riise tilbringer hvetebrødsdagene på Maldivene.

BADER I LUKSUS: På det eksklusive hotellet W Retreat & Spa på Maldivene tilbringer John Arne Riise og Louise Angelica sine første dager som mann og kone.  Foto: W Retreat & Spa
BADER I LUKSUS: På det eksklusive hotellet W Retreat & Spa på Maldivene tilbringer John Arne Riise og Louise Angelica sine første dager som mann og kone. Foto: W Retreat & Spa Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: John Arne (33) og Louise Angelica Riise (23) nyter sine første dager som rette ektefolk. Under den stekende solen i strandparadiset Maldivene soler de nygifte seg og bader i det blågrønne havet.

Herr og fru Riise feiret kjærligheten i stil på The Thief etter bryllupet sist lørdag og nå tilbringer de nettene på et annet fasjonabelt hotell.

Bryllupsreisen gikk ifølge det Se og Hør erfarer til hotellet W - retreat & spa på Maldivene som på sin hjemmeside markedsfører seg som «verdens mest eksklusive destinasjon».

Delte bilder fra bryllupsreisen

Louise Angelica har delt flere bilder fra bryllupsreisen. Et der hun viser sin flotte figur i motlys mens hun mediterer i solen og et av ektemannen som slapper av foran bassenget.

EGEN LAGUNE: I sin private bungalow kan de nygifte nyte hvetebrødsdagene.  Foto: W Retreat & Spa
EGEN LAGUNE: I sin private bungalow kan de nygifte nyte hvetebrødsdagene. Foto: W Retreat & Spa Vis mer

Ut i fra bildene ser det ut til at paret disponerer en «Ocean Oasis» - en eksklusiv bungalow på 146 kvadratmeter med privat svømmebasseng og havtilgang. Prisene starter på 9300 kroner per døgn.

«Ta en dukkert i det private bassenget eller kos deg på balkongen der du kan nyte solen på en rund solseng eller trekke for gardinene å ta en lur i skyggen. Fyr opp grillen eller kjøl deg ned med en god årgang fra vinskapet» står det på hotellets hjemmeside.

Den nygifte fotballspilleren tilbrakte nok litt for mye tid i solsengen og delte torsdag morgen et bilde der han viser frem et svært tydelig skille.

- Why do I never learn to use the right sun cream? Red as a lobster again, skriver Riise.

Paret skal videre til Dubai før de drar til Brasil for å delta på fotball-VM.

LES OGSÅ: Se brudens luksustilbehør

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer