Amber Heard:

Slik er hennes nye liv

Lever under pseudonym.

FLYTTET: Amber Heard har tilsynelatende forlatt Hollywood. Foto: Evelyn Hockstein / POOL / AFP / NTB
FLYTTET: Amber Heard har tilsynelatende forlatt Hollywood. Foto: Evelyn Hockstein / POOL / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Det har vært travelt for skuespiller Amber Heard (36) de siste månedene.

I vår gikk den svært oppsiktsvekkende og mye omtalte rettssaken mellom henne og eksmannen Johnny Depp (59), hvor det var sistnevnte som saksøkte 36-åringen for ærekrenkelse. Etter en lang rettssak hele verden fulgte med på, ble det i sommer kjent at Depp gikk seirende ut.

Motvinden Heard sto i stoppet imidlertid ikke der. Kort tid etter ærekrenkelsesrettssaken ble det kjent at skuespilleren fortsatt er under etterforskning i Australia, etter at hun i 2015 skal ha tatt med seg sine to hunder til landet uten å deklarere dem ved innreise.

Når det stormer som verst, og hele verden i tillegg får det med seg, ville nok de fleste ønsket å flytte for å starte med blanke ark - og det er nettopp det Heard tilsynelatende har gjort.

SNAKKER UT: Amber Heard snakker ut om hetsen hun fikk etter rettssaken mot eksmannen Johnny Depp. Video: NBC Vis mer

Lever under falskt navn

Hun har nemlig flyttet fra Hollywood, og leier for tiden en villa i Costix på Mallorca. Det skriver den spanske avisen El Mundo, gjengitt av Aftonbladet.

Villaen hun leier skal være av det dyrere slaget. Aftonbladet skriver at den er verdt nesten 30 millioner kroner, og leies ut av en lokal politikerfamilie. Det er imidlertid ikke kjent hva Heard betaler i leie.

Det er ikke bare det som er nytt - hun leier også huset under et pseudonym, ifølge den spanske avisen.

Navnet hun har gått for er intet mindre enn Martha Jane Cannary - et navn som er kjent for ville vesten-fans verden over. Det er nemlig det fulle navnet til Calamity Jane, også kjent i Norge som «Ulykke-Jane».

- Hun er som hvem som helst, hun kjøper frukt og grønt, hun snakker spansk med mexikansk aksent og hun er veldig hyggelig, hun hilser alltid på oss.

VITNER: Rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard har på ingen måte gått ubemerket hen, og flere av øyeblikkene vil huskes. Som dette. Reporter: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

Det sier en lokal butikkmedarbeider i Costix, Miguel. Han forteller den spanske avisen at alle kjente igjen skuespilleren, men ingen sa noe.

- Her lever alle sitt eget liv, og vi legger oss ikke bort i hvilke personer som kommer hit, sier han.

Han kan også fortelle at han har sett skuespilleren leke med datteren sin på en lekeplass rett ved butikken.

- Her behandler alle henne som hvem som helst, hun har vært flere måneder i denne byen uten at noen fikk vite om det.

- Komplett løgn

Det var i fjor det ble kjent at skuespilleren hadde fått en datter, Oonagh Paige Heard (1), på egenhånd.

SNAKKER: Etter å ha tapt ærekrenkelsessaken mot eksmannen Johnny Depp i retten, har Amber Heard stil til et lengre intervju med NBC. Spesielt én ting fått flere til å reagere. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Da datteren ble født skrev en rekke utenlandske medier, blant annet Sky News og ET Online, at hun trolig var blitt mor ved hjelp av surrogati. Det er imidlertid flere som har spekulert på om datteren er adopert.

Gjennom sommeren har det også dukket opp en rekke absurde teorier om Heards datter. Blant disse er at hun slettes ikke finnes i det hele tatt, ifølge blant andre underholdningsnettstedet Koimoi.

I august publiserte Twitter-bruker Larry Formann at han hevdet å ha fått informasjon om at 36-åringen ikke har barn. Innlegget inneholder noe som tilsynelatende er et skjermdump av en e-post.

«Jeg kan bekrefte at Amber Heard ikke har en baby. Hele surrogatigreia er en komplett løgn. Hun har ingen barn, men leier eller låner en for Instagram-bilder og trillevogna hennes er en rekvisitt hun bruker for å få sympati», heter det i e-posten. Avsenderen er anonym.

STJERNBESØK: Superstjerna Johnny Depp er på vei til Stockholm, og møtte Dagbladet på veien ut av Grand Hotel. Video: Birgitte Kristiansen Vis mer

Tidligere i sommer ble Heard sett trillende rundt på en tom barnevogn.

Amber Heard har foreløpig ikke uttalt seg om de bisarre ryktene, og det er verdt å nevne at skuespilleren har sin del av kritikere og motstandere - som trolig ønsker å sverte navnet og ryktet hennes, slik flere Hollywood-kjendiser ofte er offer for.

LES OGSÅ: Ble avvist av kjendiskollega

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer