Amber Heard:

Slik er hennes nye liv

Lever under pseudonym.

FLYTTET: Amber Heard har tilsynelatende forlatt Hollywood. Foto: Evelyn Hockstein / POOL / AFP / NTB
FLYTTET: Amber Heard har tilsynelatende forlatt Hollywood. Foto: Evelyn Hockstein / POOL / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Det har vært travelt for skuespiller Amber Heard (36) de siste månedene.

I vår gikk den svært oppsiktsvekkende og mye omtalte rettssaken mellom henne og eksmannen Johnny Depp (59), hvor det var sistnevnte som saksøkte 36-åringen for ærekrenkelse. Etter en lang rettssak hele verden fulgte med på, ble det i sommer kjent at Depp gikk seirende ut.

Motvinden Heard sto i stoppet imidlertid ikke der. Kort tid etter ærekrenkelsesrettssaken ble det kjent at skuespilleren fortsatt er under etterforskning i Australia, etter at hun i 2015 skal ha tatt med seg sine to hunder til landet uten å deklarere dem ved innreise.

Når det stormer som verst, og hele verden i tillegg får det med seg, ville nok de fleste ønsket å flytte for å starte med blanke ark - og det er nettopp det Heard tilsynelatende har gjort.

Lever under falskt navn

Hun har nemlig flyttet fra Hollywood, og leier for tiden en villa i Costix på Mallorca. Det skriver den spanske avisen El Mundo, gjengitt av Aftonbladet.

Villaen hun leier skal være av det dyrere slaget. Aftonbladet skriver at den er verdt nesten 30 millioner kroner, og leies ut av en lokal politikerfamilie. Det er imidlertid ikke kjent hva Heard betaler i leie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer