Therese Johaug:

Slik er hennes nye liv

Treningsrutinene har sklidd litt ut for den tidligere toppidrettsutøveren.

LA OPP: Therese Johaug har levd livet etter at hun la opp som skiløper. Foto: Gorm Kallestad / NTB
LA OPP: Therese Johaug har levd livet etter at hun la opp som skiløper. Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert

Skal man tro Instagram-profilen hennes, ser det ut til at Therese Johaug (34) har nytt livet til det fulleste etter at hun la opp som skiløper tidligere i år.

Nå deler hun ytterligere detaljer om hvordan tiden er etter at hun gikk fra toppidrettsutøver Therese Johaug til «bare» Therese Johaug. Det gjør hun i podkasten «Åpen Journal» med Katarina Flatland (33) og Harald Dobloug (32).

- Therese «back in the days»

Her kan hun fortelle at hun har hatt en veldig fin sommer og at det var fint å endelig kunne gjøre ting uten å tenke på konsekvensene av det.

- Jeg har aldri kunne vært impulsiv, reist på jentetur til Ibiza eller Cannes, eller dratt til Frankrike på sommeren før. Så innerst inne kjenner jeg at det her var helt, helt rett og det er en veldig god følelse å sitte med nå, sier hun og legger til at hun ikke angrer.

På spørsmål fra programleder Harald Dobloug om hun har en noe forsinket erfaring på dansegulvet, ler hun litt.

- Ja, så jeg er litt sånn Therese «back in the days» på dansegulvet, jeg er ordentlig russ. Det er en grunn til at jeg i vår fikk min egen russelåt. Jeg har festa, jeg har kost meg og jeg har gjort ting jeg ikke har gjort før.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.