Carrie Symonds og Boris Johnson:

Slik er hennes nye liv som «førstedame»

Dette er de ekstreme reglene 31-åringen må følge.

NY FØRSTEFRUE: 31 år gamle Carrie Symonds er kjæresten til Storbritannias nye statsminister, Boris Johnson. Med det nye livet som «førstedame» følger det også et sett med nye regler og rutiner som 31-åringen må tilpasse seg. Foto: Privat
NY FØRSTEFRUE: 31 år gamle Carrie Symonds er kjæresten til Storbritannias nye statsminister, Boris Johnson. Med det nye livet som «førstedame» følger det også et sett med nye regler og rutiner som 31-åringen må tilpasse seg. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke ble det klart at det var den frittalende politikeren Boris Johnson (55) som ble valgt ny statsminister i Storbritannia etter at Theresa May gikk av etter to år i statsministerstolen.

Da Johnson tok over, fikk også hans 24 år yngre kjæreste, PR-rådgiveren Carrie Symonds (31) mye oppmerksomhet, blant annet på grunn av den store aldersforskjellen mellom de to.

Hun har nå rukket å være landets «førstedame» en knapp uke.

Forrige tirsdag flyttet paret inn i statsministerboligen Downing Street 10 i London sentrum - og med det ventet en ny tilværelse for Symonds, som tidligere har levd et tilbaketrukket liv som PR-rådgiver.

For det skorter ikke på forandringer for Symonds. Det er nemlig en rekke nye regler og rutiner 31-åringen nå må tilpasse seg som Storbritannias nye «førstedame».

Den britiske avisa The Sun skriver at hun er nødt til å forholde seg til en rekke bisarre regler nå som hun har flyttet inn på Londons kanskje mest berømte adresse.

Kan ikke forlate huset alene

Det mest oppsiktsvekkende er kanskje at 31-åringen aldri får lov til å forlate statsministerboligen alene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer