Elin Nordegren:

Slik er hennes nye liv etter utrosjokket

Ti år er gått siden Tiger Woods og svenske Elin Nordegren skilte lag.

DYRT: I år er det 10 år siden en av de mest kjente utroskapsskandalene fant sted. Nemlig da Tiger Woods og hans svenske kone Elin Nordegren gikk fra hverandre. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2009 ble utroskapsskandalen til golfstjernen Tiger Woods (44) kjørt som oppslag i medier verden over, og det ble hevdet at han hadde vært utro med over 100 kvinner i løpet av det seks år lange ekteskapet med Elin Nordegren (40) - den svenske modellen han giftet seg med i 2004.

Se en oppsummering av utroskapsskandalen i videoen øverst i saken!

Sidesprangene kostet Tiger Woods ekteskapet, og året etter var skilsmissen et faktum. Nå, ti år etter, har Nordegren skapt seg et nytt liv.

UTRO: Tiger Woods innrømmet å ha vært utro med over 100 kvinner i løpet av ekteskapet med svenske Nordegren. Foto: NTB Scanpix
UTRO: Tiger Woods innrømmet å ha vært utro med over 100 kvinner i løpet av ekteskapet med svenske Nordegren. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Svensken er i dag trebarnsmor. Med eksmannen har hun datteren Sam (12) og sønnen Charlie (11), og i fjor kom sønnen Filip til verden. Det er NFL-stjernen Jordan Cameron (31) som er den nye mannen i hennes liv.

Han har sønnen Tristan (10) fra et tidligere forhold, som Nordegren er stemor for. Familien bor i en luksusvilla i solfylte Jupiter i Florida.

TREBARNSMOR: Med Woods fikk Nordegren to barn, her med datteren Sam. I fjor fikk hun sitt tredje barn med kjæresten Jordan Cameron. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSMOR: Med Woods fikk Nordegren to barn, her med datteren Sam. I fjor fikk hun sitt tredje barn med kjæresten Jordan Cameron. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bor i millionvilla

Skilsmissen fra Woods, som Nordegren møtte mens hun jobbet som barnepike for Parnevik-familien i USA, skulle vise seg å bli svært lønnsom for den svenske modellen.

Golfstjernen måtte nemlig spytte ut med hele 646 millioner kroner til ekskona i skilsmisseoppgjøret. I 2011 kjøpte Nordegren en luksusvilla til tolv millioner kroner - men denne ble siden revet ned.

Da gikk hun til innkjøp av hjemmet hun og familien i dag bor i, nemlig en villa på 2400 kvadratmeter. Ifølge Hänt har luksusvillaen totalt elleve soverom, 18 bad, to kjøkken, privat treningsstudio, i tillegg til en vinkjeller og et hjemmekinoanlegg.

Eiendommen har for øvrig ligget ute for salg siden 2018, så det er usikkert hvor lenge hun og familien blir boende i luksusvillaen i Florida.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg i september. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland Vis mer

Salget av eiendommen har imidlertid vist seg å ikke bare være lett, og ifølge New York Times måtte Nordegren i fjor dumpe prisen fra 49,5 millioner dollar til 44 millioner.

Ifølge avisen kjøpte hun villaen for 12,25 millioner dollar i 2011.

I tillegg eier Nordegren eiendom i Sverige, ikke langt fra der hun vokste opp - like utenfor Stockholm.

SVERIGE: Woods' ekskone har siden 2009 eid denne eiendommen i Sverige. Foto: NTB Scanpix
SVERIGE: Woods' ekskone har siden 2009 eid denne eiendommen i Sverige. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Psykologigrad

Etter skilsmissen har Nordegren også tatt seg en utdannelse. I 2014 ble hun uteksaminert fra Rollins College med en psykologigrad. Hun fikk også en æresutmerkelse på bakgrunn av svært gode resultater.

Da hadde hun studert siden 2005.

Ifølge Orlando Sentinel ble svensken også valgt til å tale under uteksamineringsseremonien, der hun kom med et stikk til eksmannen.

- Da jeg kom inn på rådgiverens kontor i 2005, var jeg 25 år gammel. Jeg hadde akkurat flyttet til USA, var gift, og hadde ikke barn. I dag, ni år senere, er jeg en stolt amerikaner, og jeg har to vakre barn. Men jeg er ikke gift lenger, sa hun, ifølge avisen.

GRÅTKVALT: Niklas Bendtners kjæreste, Philine Roepstorff, forteller for første gang om da den tidligere Rosenborg-stjerna var utro. Video: Dplay Vis mer

- En fantastisk far

Nordegren og Woods skilsmisse ble en svært offentlig skittentøyvask, der det stadig kom frem nye detaljer.

Blant annet ble det hevdet at Nordegren ble så rasende da hun fikk vite om utroskapen til Woods at hun jaget ham med en golfkølle.

I dag later derimot ting til å ha roet seg ned mellom de to eksene.

VENNER: Woods og Nordegren har i dag et vennskapelig forhold. Foto: NTB Scanpix
VENNER: Woods og Nordegren har i dag et vennskapelig forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter skilsmissen var de begge relativt tause, og unngikk å svare på spørsmål fra pressen. I 2014 lettet derimot Nordegren på sløret om den vanskelige og vonde tiden.

I et intervju med People fortalte hun blant annet at hun hadde vært gjennom flere runder med terapi, og at forholdet deres ble bedre av det.

- Mitt forhold til Tiger konsentrerer seg om barna våre, noe vi klarer veldig bra. Jeg er utrolig glad for at det er slik. Han er en fantastisk far, sa Nordegren i intervjuet den gang.

FORELDRE: Nordegren og Woods fokuserer nå på å være gode foreldre til sine to felles barn. Her er de avbildet i 2008. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Nordegren og Woods fokuserer nå på å være gode foreldre til sine to felles barn. Her er de avbildet i 2008. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg skal ikke nekte for at det har vært tøft. Men jeg tror ikke jeg tvilte på at vi ville ende opp her. Det var alltid drømmen min at barna kan ha to kjærlige foreldre med respekt for hverandre. Og jeg føler at de har fått det, la hun til.

Holder tett om privatlivet

Etter skilsmissen tok det heller ikke lange tiden før Nordegren fant lykken igjen, og i 2011 begynte hun å date milliardæren Chris Cline. De skal ha vært sammen i to år, men snakket aldri offentlig om forholdet.

Cline gikk bort i en helikopterulykke i juni 2019, 60 år gammel.

MILLIARDÆR: Året etter skilsmissen fra Woods, datet Nordegren Chris Cline. Han gikk bort i 2019. Foto: NTB Scanpix
MILLIARDÆR: Året etter skilsmissen fra Woods, datet Nordegren Chris Cline. Han gikk bort i 2019. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Også forholdet til Nordegrens nåværende kjæreste, NFL-proffen Jordan Cameron, har vært svært privat. Angivelig skal de ha vært et par i flere år nå, ifølge Page Six.

- Elin og Jordan møttes på en kunstmesse for noen år tilbake. De er veldig lykkelige, har en kilde sagt.

Nå har de fått barn sammen, og det ser ut til at svensken lever et godt liv - ti år etter at alt ble snudd på hodet.

LES OGSÅ: - Vil bli krevende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer