Lavrans Solli og Anja Johansen:

Slik er hans nye liv etter svømmingen

Lavrans Solli har gått en helt annen vei etter at svømmekarrieren ble lagt på is.

NYTT LIV: Småbarnsforeldrene Anja Johansen og Lavrans Solli har fått nye liv etter at Solli valgte å legge svømmingen på hylla. Foto: Espen Solli
NYTT LIV: Småbarnsforeldrene Anja Johansen og Lavrans Solli har fått nye liv etter at Solli valgte å legge svømmingen på hylla. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Filmen «Askeladden: I Dovregubbens hall» har premiere på fredag, men onsdag kveld var det duket for førpremiere utenfor Colosseum kino på Majorstuen i Oslo.

Flere av skuespillerne i filmen, samt øvrige kjendiser i Kultur-Norge, dukket opp på den røde løperen for å kaste glans over produksjonen.

Blant dem var skuespiller Synnøve Macody Lund, Jon Brungot, Jorun Stiansen og kulturminister Linda Hofstad Helleland.

En rekke skuelystne fans hadde også møtt opp, i håp om å få et glimt at noen av skuespillerne.

To som imidlertid bare kom for å kose seg onsdag kveld, var kjendisparet Lavrans Solli (25) og Anja Johansen (30). Deres tre år gamle datter Frøya hadde de imidlertid ikke med seg denne kvelden.

Ny jobb

- Det er jo litt deilig med barnefri i ny og ne. Jeg tror det blir digg å få en datekveld hvor vi kan pleie kjærligheten litt, sier Solli til Se og hør på løperen.

De mener at lille Frøya kanskje ikke er gammel nok til å nyte Askeladden på film, men forteller at de gjerne kunne lest det til henne i bokform. Lavrans har selv vokst opp med historiene om den blide eventyrskikkelsen, som reiste land og strand på jakt etter noe å oppleve.

- Hele slekta mi er jo fra Lillehammer, så vi har vært en del på Hunderfossen opp gjennom årene. På grunn av det har jeg sett alt det gamle, og da er det vel på tide å få med seg det nye som skjer, forteller han og ler.

Mange husker kanskje kjekkasen fra hans deltakelse i «Farmen kjendis», der han kom til femte uke av programmet. Siden den gang har tiden gått med til litt forskjellig, og alt fra modelloppdrag til pappatilværelsen har sørget for hektiske hverdager.

Nå har han også fått seg en «normal» jobb. Solli kunngjorde nemlig i fjor vinter at han skulle ta en pause fra svømmingen, og begrunnet valget med at motivasjonen var lav og at han hadde slitt mye med sykdom. Til VG fortalte han tidligere i år at EM er lagt på is.

25-åringen avslører nå at han har valgt en helt annen vei.

- Jeg kommer rett fra jobb nå, så det er jeg i gang med. Jeg har jobbet som finansrådgiver i to måneder nå. Jeg har jo måttet legge svømmingen bak meg, og da var det like greit å begynne med noe annet. Jeg trenger å ha rutiner i hverdagen, og det er nå endelig på plass, sier han og fortsetter:

- Dessuten er det jo godt for økonomien. Det er veldig deilig å komme i gang med noe igjen, i stedet for å bare vente, forklarer han.

Saken fortsetter nedenfor.

Utsatt bryllupet

Det er snart et år siden Lavrans gikk ned på kne på lille julaften, og paret avslørte den glade nyheten via sosiale medier der Anja viste frem den glitrende ringen.

Men til tross for at de to lenge skal ha hatt et ønske om bryllupsdato, avslørte Lavrans overfor Seoghør.no tidligere i høst at de har andre prioriteringer for tiden, og at de rett og slett ikke har råd til å punge ut et stort beløp til bryllup.

Lavrans Solli intervjues om modellkarrieren og om kjæresten som er gravid og fremtiden som pappa. Vis mer

- Vi hadde egentlig tenkt til å gifte oss til neste år, men så har jeg fått meg jobb innen finans og skjønt at det har vi ikke råd til, sa svømmeren.

- Vi har egentlig håp om å kjøpe oss bolig til neste år også, så da ser vi at vi ikke har råd til begge deler. Det bedre å gifte seg og ha et sted å bo, enn å gifte seg og ikke ha et sted å bo, forklarte han.

De to turtelduene fikk i datteren Frøya sammen i 2014 og siden den gang har rollen som pappa stått høyt for Lavrans. Han innrømmer også at datteren er i en svært morsom alder.

- Hun sier så mye rart at det er helt utrolig.

LES OGSÅ: - Bryr meg fint lite om at han er naken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer