Slik er håndballjentene privat

Nora Mørk, Camilla Herrem og de andre håndballprofilene som var Norges gullhåp i OL, avslører hemmeligheter om hverandre.

NORGES GULLJENTER: De norske håndballjentene er for tiden på plass i Rio de Janeiro i forbindelse med sommer-OL: F.v. Marit Malm Frafjord, Amanda Kurtovic, Camilla Herrem og Stine Bredal Oftedal. Foto: NTB scanpix
NORGES GULLJENTER: De norske håndballjentene er for tiden på plass i Rio de Janeiro i forbindelse med sommer-OL: F.v. Marit Malm Frafjord, Amanda Kurtovic, Camilla Herrem og Stine Bredal Oftedal. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Natt til fredag spilte de norske håndballjentene semifinale mot Russland under OL i Rio de Janeiro. 

Den dramatiske semifinalen endte dessverre med tap for de norske «gulljentene» etter ekstraomganger. Russland slo håndballjentene med ett mål og vant til slutt 38-37 mot Norge.

Selv om det norske laget er utrøstelige etter tapet mot Russland, kan de se tilbake på flere triumfer på veien mot OL-semifinalen.

Jentene tok sin fjerde strake seier i OL-turneringen søndag, med 28-27-seier over Romania. Tirsdag møtte de vårt naboland Sverige i kvartfinalen, der Norge knuste Sverige med 33-20. 

Gode venninner

De 14 populære lagvenninnene har også blitt godt kjent med hverandre utenfor banen, og overfor Dagbladet røper de noen hemmeligheter om hverandre. 

Jentene omtaler Stavanger-jenta Veronica Kristiansen (26) som lagets store syvsover.

- Vikki sover mest av alle i troppen. Hun sover mye og er glad i senga, sier lagvenninnene til Dagbladet.

26-åringen hadde sin debut på landslaget i 2013, og hun var en sentral spiller da Norge ble verdensmestere i 2015.

Veronicas søstre, Jeanett (23) og Charlotte (27) spiller også håndball, og i et nytt intervju med Dagbladet avslører hun at hun har fått god hjelp fra dem.

- Jeg får alltid innspill og meldinger fra søstrene mine. Motivasjonsvideoen jeg fikk etter Brasil-tapet har jeg faktisk sett på foran hver kamp etterpå. Og det har jo hjulpet. Det har blitt en liten rutine og den gir meg mye, sier hun til avisen. 

Saken fortsetter nedenfor.

SPILLER OGSÅ I DANMARK: I tillegg til å spille for det norske landslaget, spiller Veronica Kristiansen også for det danske håndballklubben FC Midtjylland Håndbold. Foto: NTB scanpix
SPILLER OGSÅ I DANMARK: I tillegg til å spille for det norske landslaget, spiller Veronica Kristiansen også for det danske håndballklubben FC Midtjylland Håndbold. Foto: NTB scanpix Vis mer

Følger med på alt

I motsetning til syvsoveren Veronica, er Oslo-jenta Nora Mørk (25) lagets store sportsfreak, i hvert fall ifølge de andre håndballjentene. 

- Nora følger med på alt, spesielt alt av håndball, sier de til avisen.

Da er det kanskje ikke rart at 25-åringen også har funnet kjærligheten med en idrettsmann.

I 2013 forelsket hun seg nemlig i den tidligere Rosenborg-spilleren Stefan Strandberg (26). I dag spiller han for russiske FC Krasnodar.

- Jeg tror vi er ganske like. Har den samme selvtilliten. Vi er litt gale i hodet begge to. Vi har begge slitt tungt med skader og kommet ut av det igjen. Det er kanskje derfor vi fungerer så godt sammen også, sa fotballspilleren til VG i desember 2013.

Saken fortsetter nedenfor.

BRENNER FOR SPORTEN: Nora Mørk (nummer tre fra venstre) er en vaskeekte sportsfreak. Her sammen med Maja Jakobsen, Karoline Charlotte Dyhre Breivang og håndballtrener Thorir Hergeirsson på Idrettsgallaen.  Foto: NTB scanpix
BRENNER FOR SPORTEN: Nora Mørk (nummer tre fra venstre) er en vaskeekte sportsfreak. Her sammen med Maja Jakobsen, Karoline Charlotte Dyhre Breivang og håndballtrener Thorir Hergeirsson på Idrettsgallaen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Godtegris

Camilla Herrem (29) hadde sin landslagsdebut allerede som 19-åring, og selv om de fleste idrettsutøvere har et strengt kosthold, er det én ting 29-åringen er ekstra svak for.

- Flere er glade i godteri, men Camilla har ofte med seg en pose smågodt, avslører jentene overfor avisen.

Camilla har også funnet lykken med en annen idrettsproff. I 2013 giftet hun seg med håndballstjernen Steffen Stegavik (32), som i dag spiller for Elverum.

Håndballparet ga hverandre sine «Ja» i en romantisk seremoni på Camillas hjemplass Sola i Rogaland, og Se og Hør var selvsagt på plass.

- Det føles helt fantastisk å være gift!, sa Herrem til pressen utenfor kirken.

Saken fortsetter nedenfor.

PROFILERT PAR: Håndballspillerne Camilla Herrem og Steffen Stegavik giftet seg i 2013.  Foto: NTB scanpix
PROFILERT PAR: Håndballspillerne Camilla Herrem og Steffen Stegavik giftet seg i 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

 

 

 

LES OGSÅ: Avslører sin favorittjente

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer