Måneskin-vokalist Damiano David:

Slik er han privat

Bandmedlemmene avslører at sangeren ikke nødvendigvis er like tøff som han ser ut.

ROLIG PÅ PRIVATEN: I et intervju med The Guardian forteller bandmedlemmene at det er et stort skille mellom Damiano Davids livsstil og bandets image. Foto: NTB
ROLIG PÅ PRIVATEN: I et intervju med The Guardian forteller bandmedlemmene at det er et stort skille mellom Damiano Davids livsstil og bandets image. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det italienske bandet Måneskin tok seieren i årets Eurovision Song Contest med den rocka låten «Zitti e buoni» som har toppet listene både i Norge og utenlands.

Både bandet og spesielt vokalisten, Damiano David (22), har fanget interessen til fans på sosiale medier med sin stil som kan minne om en moderne vri på et klassisk rockeband.

I et intervju med The Guardian avslører bandets bassist Victoria De Angelis (21) at David kanskje ikke er like tøff som han ser ut.

- Damiano drikker knapt øl, sier Måneskin-bassisten, De Angelis.

ITALIA: Her ser du det omdiskuterte videoklippet av vokalisten i Måneskin, Damiano David. Video: Eurovision Vis mer

Legger seg klokken 23

Frontvokalisten har fått kjenne ekstra godt på rampelyset på både godt og vondt etter at et klipp fra ESC-finalen der det så ut som David tok dop under sendingen, ble spredt på sosiale medier.

Etter anklagene sa David seg villig til å ta frivillig doptest som viste seg å være negativ.

Den dansk-italienske bassisten er ikke den eneste i bandet som synes David har blitt fremstilt i feil lys av media.

Måneskin-gitaristen Thomas Raggi (20) forteller The Guardian at vokalisten ikke akkurat lever en «rock 'n' roll livsstil».

MÅNESKIN: Dette sa Eurovision-favorittene fra Sverige, Malta og Italia om TIX. Reporter: Lars Barreto Dønvold-Myhre. Video: Elias Kr. Zahl-Pettersen. Vis mer

- Han legger seg klokken 23 og drikker kamillete før han går til sengs, sier Raggi.

Den 22 år gamle sangeren bryter med forventningene for en livsstil som rockestjerne på flere måter. Tidligere i år annonserte David at han var blitt forlovet med modellen Giorgia Soleri etter fire år i forhold.

Vil spre positivt budskap

I intervjuet sier David at han er misfornøyd med måten bandet ble fremstilt på etter anklagene, og mener at kritikken var unødvendig.

- Jeg så på hele greia som, «Nå gjør Måneskin det for bra så vi må si at vokalisten snorter». Jeg vet det er teit å klappe seg selv på skulderen, men sannheten er at vi gjorde det bra og de trengte noe for å ta oss ned et hakk, sier David.

HARSELERER: Her gjør den svenske stjerna Pernilla Wahlgren narr av Carolas Eurovision-opptreden. Video: Pernilla Wahlgren / Instagram / Eurovision 2021 Vis mer

I lys av anklagene har bandet fortalt de synes det er leit at det er så mange fordommer rundt dem som rockeartister i flere intervjuer.

- Det gjør det vanskelig når alt vi vil er å bruke musikken vår til å spre et positivt budskap. Vi har aldri tatt dop og kommer aldri til å promotere et sånt budskap, sier De Angelis i et intervju med BBC.

LES OGSÅ: Slik gikk det med den ikoniske popgruppa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer