Nicklas Bendtner:

Slik er fotballstjernens luksussoning

Ble dømt etter voldsepisode i september.

UBETINGET FENGSEL: Rosenborg-spilleren Nicklas Bendtner ble i november dømt til 50 dagers ubetinget fengsel. Dommen soner han med fotlenke i luksusleiligheten sin i København - som kjæresten Philine Roepstorff (t.h.) har delt bilder av på Instagram Foto: NTB scanpix/ Skjermdump fra Instagram
UBETINGET FENGSEL: Rosenborg-spilleren Nicklas Bendtner ble i november dømt til 50 dagers ubetinget fengsel. Dommen soner han med fotlenke i luksusleiligheten sin i København - som kjæresten Philine Roepstorff (t.h.) har delt bilder av på Instagram Foto: NTB scanpix/ Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er gått over to måneder siden Rosenborg-spilleren Nicklas Bendtner (30) ble dømt til 50 dagers ubetinget fengsel for vold mot en taxi-sjåfør i København.

Fotballproffen ble også dømt til å betale en bot på 11 000 kroner i erstatning til taxisjåføren.

I et innlegg på Instagram skriver 30-åringen at han startet soningen 3. januar, etter at to representanter fra kriminalomsorgen kom for å sette på en fotlenke på ankelen til fotballspilleren.

Se dette innlegget på Instagram

Swipe til venstre for tekst

Et innlegg delt av Nicklas Bendtner (@bendtner14)

- Den skal være på de neste 50 dagene, mens jeg betaler tilbake til samfunnet for min andel - som på alle måter var en ergerlig episode som fant sted en sen kveld i september, skriver Bendtner i innlegget.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Soner i luksusleilighet

Videre beklager fotballspilleren for oppførselen sin, og skriver at han skulle ønske hendelsen aldri fant sted.

Ifølge danske Se og Hør soner 30-åringen straffen sin hjemme i København i luksusleiligheten sin, som ligger ved vannet med utsikt over Langebro og Kalvebod brygge.

Penthouse-leiligheten kjøpte fotballspilleren i 2013 for 13,2 millioner danske kroner, og leiligheten er fordelt på to etasjer.

Se dette innlegget på Instagram

ild #bday @zimmermann ✨

Et innlegg delt av P H I L I N E P I (@philineroepstorff)

Kjæresten, den danske modellen Philine Roepstorff (26), har delt flere bilder og videoer på Instagram av leiligheten til fotballproffen.

Vil lage bok om livet sitt

Ifølge det danske nettstedet har Bendtner også tidligere gjort seg bemerket andre steder enn på fotballbanen. Han skal tidligere ha vært involvert i blant annet hærverk og fyllekjøring, skriver Aftenposten.

I innlegget avslører også fotballspilleren at han har innsett hvorfor livet hans har vært vanskelig, og at han nå har besluttet å lage en bok.

- Det er heldigvis aldri for sent å lære og ruste seg til fremtiden, og derfor har jeg besluttet å samle historiene som i snart 31 år har formet meg på godt og vondt. Det har jeg tenkt å gjøre i en bok, hvor fortellingen om meg ikke blir drevet av spekulasjoner og sensasjoner, er noe av det 30-åringen skriver i innlegget.

Ifølge Danske Se og Hør skal Bendtner få hjelp av en forfatter til bokprosjektet.

Når det kommer til jobben som fotballspiller i Rosenborg vil han ifølge Dagbladet ikke være å se på de første treningene med fotballklubben i 2019. 30-åringen skal derimot ha fått et konkret treningsprogram som han skal bruke frem til han er ferdig med soningsperioden.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Beklaget seg

Den mye omtalte voldsepisoden som forårsaket soningen til fotballproffen, skjedde etter en bytur i den danske hovedstaden i september. 30-åringen skal både ha sparket og slått taxi-sjåføren, som han selv mente hadde oppført seg truende mot ham og kjæresten.

Ifølge Dagbladet beklaget Bendtner seg til pressen etter voldsepisoden.

- Kjære alle, jeg kunne ikke i min villeste fantasi tro at denne saken skulle utvikle seg som den gjorde. Jeg beklager overfor klubben av hele mitt hjerte. Som dere kunne lese de seneste dagene har jeg vært involvert i en ytterst uheldig og ubehagelig episode omkring klokka 02.00 natt til søndag, sa han på en pressekonferanse i regi av Rosenborg.

Ifølge avisen har Rosenborg beskrevet saken som «alvorlig» og «uheldig», men har likevel bestemt seg for å beholde Bendtner som fotballspiller for klubben.

Gjenforent med sønnen

Det er ikke til å stikke under en stol at 30-åringen har nok av fritid for tiden, og nylig hadde han et varmt møte med ekskjæresten Caroline Fleming (43) og sønnen Nicholas (8).

Fleming og sønnen bor til daglig i London, men ut fra bildene å dømme valgte de å besøke 30-åringen i København nå nylig.

På et bilde som 43-åringen har delt på Instagram kan man se gjensynsgleden.

Se dette innlegget på Instagram

Reunited and it feel so good 🎁 #parents #friends #lord

Et innlegg delt av Caroline Fleming (@carolineflemingofficial)

«Gjenforent, og det føles så bra», skriver Bendtners ekskjæreste til bildet.

Ifølge Danske Se og Hør ble paret foreldre for første gang til sønnen Nicholas i desember 2010. Kun få måneder etter familieforøkelsen gikk Flemming og Bendtner hver til sitt.

OVERRASKER: David Beckham er på forsiden av Love Magazines første utgave i 2019, der han viser seg fram med fargerik sminke. Her får du en smakebit fra Beckhams spesielle oppdrag for magasinet. Vis mer

LES OGSÅ: Spanskekongens svoger dømt til fengsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer