Miranda Kerr, Katy Perry og Orlando Bloom:

Slik er forholdet mellom forloveden og ekskona

- Vi er som en moderne familie.

GODE VENNER: Miranda Kerr og Katy Perry skal være gode venner. Til høyre er supermodellen avbildet sammen med Orlando Bloom, som hun var gift med fra 2010 til 2013, på MET-gallaen i 2011. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Miranda Kerr og Katy Perry skal være gode venner. Til høyre er supermodellen avbildet sammen med Orlando Bloom, som hun var gift med fra 2010 til 2013, på MET-gallaen i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I februar i år ble det kjent at skuespillerkjekkasen Orlando Bloom (42) og kjæresten, artisten Katy Perry (34), hadde forlovet seg. Det skjedde på selveste valentinsdagen 14. februar. På Instagram publiserte Perry et bilde av seg selv og Bloom - hvor hun holder frem hånden hvor man tydelig kan se en forlovelsesring.

Bloom har tidligere vært gift med den australske supermodellen Miranda Kerr (35), men de gikk hver til sitt etter tre års ekteskap i 2013.

Sammen har de den åtte år gamle sønnen Flynn, som bor delvis hos Kerr og delvis hos faren sin.

I et nytt intervju forteller modellen, som giftet seg på ny med Snapchat-gründer Evan Spiegel (28) i 2017, at hun trives med å møte eksmannen og hans nye forlovede, og at det hele er som en «moderne familie».

Det skriver Independent.

EN MODERNE FAMILIE: Miranda Kerr (til høyre) skal komme godt overens med eksamannens forlovede, artisten Katy Perry.
EN MODERNE FAMILIE: Miranda Kerr (til høyre) skal komme godt overens med eksamannens forlovede, artisten Katy Perry. Vis mer

- Som en moderne familie

Det er vel ikke helt uvanlig at det kan oppstå dårlig stemning når man opplever at ens tidligere ektefelle blir hodestups forelsket i en ny partner. Men etter alt å dømme går det meste på skinner mellom Kerr, Bloom og sistnevntes ferske forlovede.

I intervjuet blir nemlig Kerr spurt om et bilde fra oktober fjor hvor man kan se at hun overleverer en gave til eksmannens nye utkårede.

Kerr forklarer at hun dro til eksens hus for å hente sønnen Flynn, da Bloom og Perry skulle feire sistnevntes bursdag.

MED SØNNEN: Orlando Bloom med sønnen Flynn på skuldrene i New York høsten 2013. Foto: Broadimage/REX/ NTB scanpix
MED SØNNEN: Orlando Bloom med sønnen Flynn på skuldrene i New York høsten 2013. Foto: Broadimage/REX/ NTB scanpix Vis mer
BARN NUMMER TO: Miranda Kerr og hennes nye ektemann, Evan Spiegel, ble foreldre sammen i mai i fjor. Foto: Broadimage/REX/ NTB scanpix
BARN NUMMER TO: Miranda Kerr og hennes nye ektemann, Evan Spiegel, ble foreldre sammen i mai i fjor. Foto: Broadimage/REX/ NTB scanpix Vis mer

- Det var så hyggelig å se Katy. Vi kommer veldig godt overens, vi er som en moderne familie, sier hun til avisen.

Kerr skal heller ikke ha noen problemer med at Orlando og Katy deler bolig sammen.

- Miranda har ikke noe problem med det. Hun kjenner Katy og de to går godt overens. Hun har heller ikke noe problem med at Flynn tilbringer tid hjemme hos Katy, har en anonym kilde uttalt til People, ifølge Independent.

Det bør også nevnes at Kerr i fjor ble mamma på ny, da hun og ektemannen Evan Spiegel fikk sønnen Hart (10 md.) sammen.

Video fra da Orlando Bloom og Justin Bieber sloss på utested. Video licensed from AlloverPress Vis mer

«Samme» forlovelsesring

Det har bare gått en drøy måned siden det ble kjent at Orlando Bloom og Katy Perry har forlovet seg.

Det skjedde som nevnt på selveste valentinsdagen, og Perry delte selv den gledelige nyheten på sin Instagram-profil. På bildet kunne man se Perry og Bloom i forgrunnen, mens en rekke røde hjerteballonger dekket veggen bak.

På fingeren viste sangfuglen frem en gedigen ring bestående av diamanter og rubiner i en blomsterformasjon. I tillegg kunne det se ut til at Katy hadde grått, ettersom øynene hennes så litt røde og hovne ut.

View this post on Instagram

full bloom

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Etter at forlovelsesringen ble vist frem for fansen, var det imidlertid enkelte som bet seg merke i at ringen var svært lik forlovelsesringen Bloom ga til Kerr i sin tid.

Selv om det er et par åpenbare forskjeller, som blant annet fargen på edelstenen i midten, er begge ringene i blomsterformasjoner og dermed temmelig like.

- Har Orlando resirkulert Miranda Kerrs forlovelsesring for å gi den til Katy?, skrev en fan på Twitter.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Frieri i helikopter

I dag har duoen vært forlovet i noen uker, og i slutten av februar røpet «I Kissed A Girl»-sangeren noen artige detaljer om hvordan frieriet skjedde.

- Det var på valentinsdagen. Vi dro ut for å spise, og jeg trodde vi skulle se på kunst etter middag, men i stedet stoppet vi opp foran et helikopter, avslørte hun da hun gjestet «Jimmy Kimmel Live!», skrev Us Weekly den gang.

- Det var utrolig søtt. Han spurte om jeg ville gifte meg med ham i et helikopter, la sangstjernen til.

Orlando Bloom og Katy Perry sammen på Adele-konsert Video licensed from NTB Scanpix / Splash Vis mer

Men frieriet gikk ikke helt smertefritt for seg.

«Ringenes herre»-stjernen hadde skrevet ned fine ting til Perry på en lapp som hun skulle lese, for å distrahere henne mens han gjorde seg klar til å fri.

Mens Perry leste lappen kjæresten hadde skrevet til henne, slet Bloom med å fiske frem boksen med ringen fra jakkelomma.

- Han prøvde å dra den ut av lomma, men boksen var for stor så den rev i stykker stoffet, og albuen hans smalt rett inn i champagneflasken, røpet artisten videre.

Men enden på visa ble likevel en suksess.

- Vi landet på et tak, og det føltes akkurat som i en James Bond-film. Alle hadde trådløse øreplugger, og da vi kom inn var hele familien min og alle vennene mine samlet. Han var så flink, skrøt hun i TV-programmet.

LES OGSÅ: Derfor slutter hun i P3

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer