Caitlyn Jenner og Kris Jenner:

Slik er forholdet deres i dag

- Det handler alltid om hvordan mor og far kommer overens.

SKILTE SEG: Caitlyn Jenner og Kris Jenner var i mange år et av Hollywoods it-par. Foto: AFP/Dimitrios Kambouris/NTB
SKILTE SEG: Caitlyn Jenner og Kris Jenner var i mange år et av Hollywoods it-par. Foto: AFP/Dimitrios Kambouris/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I hele 23 år var Caitlyn Jenner (72) gift med Kris Jenner (66), og sammen har de døtrene Kendall Jenner (26) og Kylie Jenner (24).

I tillegg figurerte Caitlyn som bonuspappa for Kourtney (42), Kim (41), Khloé (37) og Rob (34) Kardashian gjennom store deler av oppveksten. Fra tidligere ekteskap har hun også barna Burt (43), Cassandra (41), Brandon (40) og Brody (38).

Høsten 2013 kom sjokknyheten om at stjerneparet hadde gått hver til sitt, og sommeren to år etter sto den tidligere OL-vinneren frem som transperson. På forsiden av Vanity Fair, med tittelen «Call me Caitlyn», offentliggjorde hun sitt nye liv.

I tiden etterpå har 72-åringen hatt et anstrengt forhold til ekskona og den resterende Kardashian-klanen.

«Mistillit»

Nå, over syv år etter skilsmissen, gir Jenner en oppdatering på hvordan forholdet mellom henne og ekskona er.

GJØR NARR: Caitlyn Jenner får virkelig høre det når NBA-spilleren og Kendall Jenners eks, Blake Griffin, roaster henne. Video: Comedy Central / Rød Løper Vis mer

- Fra mitt standpunkt vil jeg si at det ikke er så bra som det burde være. Jeg har ingen vonde følelser for henne. Jeg skulle ønske vi var tettere, men det er vi ikke, forteller Caitlyn i en ny episode av «Big Brother VIP», ifølge E! News.

Tv-stjernen blir deretter spurt om hun tror at Kris Jenner har «mistillit» til henne.

- Det tror jeg er en underdrivelse, svarer hun, og fortsetter:

- Forholdet vårt er ok. Jeg synes det kunne vært bedre med tanke på barna våre. Det er alltid sånn. Det handler alltid om hvordan mor og far kommer overens sammen. Er det lett? Er det bra? Treffer de hverandre? Er det anspent stemning? forklarer 72-åringen, ifølge nettstedet.

KRITIKK: Det blir dårlig stemning rundt bordet når Kardashian-familien får vite at Kanye West har sendt en kritisk melding til Kris Jenners kjæreste, Corey. Video: TV 2. Vis mer

En hjelpende hånd

Forholdet mellom de to eksene skal ha kjølnet betraktelig da Caitlyn Jenner kom med både egen bok og tv-serie. Hun var nemlig svært frittalende i begge.

I boken fra 2017 hevdet tv-stjernen blant annet at ekskona visste at om at hun var transperson - noe Kris Jenner selv har benektet, skriver E! News.

Men det er ikke bare vondt blod mellom duoen.

I den aller siste episoden av «Keeping Up With the Kardashians» i april, fikk nemlig fansen se at Kris ønsket å hjelpe Caitlyn med karrieren hennes.

I en samtale mellom Kris, Caitlyn og venninnen Sophia Hutchins, tilbød 66-åringen blant annet å være med å legge en plan for å få fart på ekskonas YouTube-kanal.

- Selv om jeg ikke kan gjøre forholdet vårt bedre med magi, er jeg her for å vise min støtte. Jeg vil bare at hun skal være lykkelig, så jeg er glad for å kunne tilby råd og oppmuntring når hun prøver å få på et prosjekt på bena, delte Kris Jenner med tv-kameraene, ifølge E! News.

BRYTER SAMMEN: Da Kim Kardashian snakket om Kanye i «Keeping up with the Kardashian» bryter hun sammen. Video: TV 2 Vis mer

Angrer ikke

I fjor vinter åpnet Caitlyn seg om skilsmissen i et intervju med Daily Mail. Da fortalte hun blant annet at hennes kjønnsidentitet som transseksuell ikke var skyld i bruddet.

- Kris og jeg hadde et fantastisk forhold i lang tid. Vi bygde en fantastisk familie. Men omstendigheter endrer seg og folk forandrer seg, uttalte hun og fortsatte:

- Forholdet vårt fungerte ikke lenger og vi besluttet sammen at det var tid for å gjøre det slutt. Det var ingen fiendtlighet mellom oss.

I intervjuet åpnet hun også opp om kjønnsskiftet, og sa blant annet at hun slett ikke angret på at hun ventet til hun var 65 år gammel før hun sto frem som kvinne og endret kjønn.

- Det tok lang tid for meg å finne ut av det, noe som er greit. Jeg har ingen anger over å ha vært Bruce i 65 vår. Han var en fin fyr - han gjorde mange fantastiske ting og oppdro en fin familie.

LES OGSÅ: - Familien vår går i oppløsning

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer