«Exit»:

Slik er «Exit»-torpedoen privat

Møt Tim Scott McConnell, musikeren som spiller den tatoverte «Exit»-torpedoen.

OUTLAW-ARTIST: For folk flest er Tim Scott McConnell kjent som torpedoen fra helvete i NRK-serien «Exit». Men det er musiker og låtskriver han er, og han har samarbeidet og spilt med de største stjernene. Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet
OUTLAW-ARTIST: For folk flest er Tim Scott McConnell kjent som torpedoen fra helvete i NRK-serien «Exit». Men det er musiker og låtskriver han er, og han har samarbeidet og spilt med de største stjernene. Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet Vis mer
Publisert

Torpedoen fra helvete tar en tatovert arm mot ansiktet, og lange slanke gitarfingrer med svart neglelakk og en hodeskalle-ring tar seg til den spisse haken med grått bukkeskjegg.

Med to horn i pannen der det kritthvite håret er dratt bakover i en knute ville det vært Satan selv som sto der, kledd i svart.

Fire barn - tre ekteskap

- Hei, sier torpedoen. - Det er ok å møtes her på Moss jernbanestasjon. Det er folketomt, og vi kan sitte i hjørnet. Jeg kan holde et øye med bilen, så du ikke får bot.

Tim Scott McConnell, også kjent under artistnavnet Ledfoot, er amerikaneren som gjorde nordmann av seg.

Etter snart 30 år rundt om i Norge, foretrekker han å snakke engelsk, men han forstår. Det går i engelsk og norsk og noe midt imellom, you see.

- Jeg vil være her hvor barna mine er. Jeg har fire barn og tre ekteskap bak meg i Norge. Har en datter på 27 år, og tre gutter - på 24, 13 og 9. Har vært med å oppdra alle, og har fremdeles delt omsorg for de to yngste. Moren bor i Moss, og det er derfor jeg er her, sier 63-åringen.

Torpedo fra «Exit»

Han er middels høy, senete og med et mørkt, fast blikk. Slank, har spenst og går nesten som en kvinnelig modell på catwalken. Ikke feminin, men smidig og farlig: en mann jeg ikke ville møtt i et portrom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer