«Exit»:

Slik er «Exit»-skuespillerne helt privat

Slik lever skuespillerne i NRKs nye braksuksess.

FORTELLER SANNHETEN: Tobias Santelmann gjester ukens «Senkveld med Helene og Stian», og der forteller han blant annet om den store snakkisen etter NRK-serien «Exit». Video: TV 2 / NRK / Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NRK-serien «Exit» har fått mye oppmerksomhet siden serien hadde premiere fredag 27. september. Over 700 000 nordmenn har hittil sett dramaserien som tar for seg skyggesidene ved Oslos finansliv, bestående av prostitusjon, kokain, psykiske problemer og utroskap.

Serieskaperne var raskt ute med å fortelle at de fleste av seriens historier er hentet fra virkeligheten. «Exit» er basert på anonyme intervjuer med fire menn som er knyttet til det norske finansmiljøet.

Etter seriens premiere har serien både blitt hyllet og kritisert. Noen har ment at NRKs nye dramasatsing er en skremmende realistisk skildring, mens andre har ment at fremstillingen er betydelig overdrevet.

De fire hovedrolleinnehaverne Jon Øigarden (48), Pål Sverre Hagen (38), Tobias Santelmann (39) og Simon Berger (40) gestalter den rike guttegjengen i «Exit» - som virker å være mer opptatt av utagerende festing enn familieliv og samfunnets konvensjoner.

De er alle kjente og etablerte skuespillere, og «Exit»-suksessen har uten tvil bidratt til å øke oppmerksomheten rundt de fire mennene ytterligere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.