Kardashian/Jenner:

Slik er deres liv i karantene

Familiemedlemmene er i karantene hver for seg.

LIVET I KARANTENE: Kardashian/Jenner-familien holder seg hjemme om dagen på grunn av coronaviruset. Foto: NTB scanpix
LIVET I KARANTENE: Kardashian/Jenner-familien holder seg hjemme om dagen på grunn av coronaviruset. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Millioner av mennesker verden over distanserer seg i disse dager fra venner, familie og ukjente, for å forhindre smitte av coronaviruset. Dette gjelder også Kardashian-familien, som til vanlig er godt vant til en fullstappet timeplan som inkluderer en god del reising utenfor hjemmet.

Hele familien er bosatt i Los Angeles-området, som for tiden er under «lockdown» med strenge instrukser om at folk skal holde seg hjemme til ting roer seg.

Kourtney og Kim Kardashian flyr på hverandre i sesongens første episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: Hayu, sendes på TV 2 Sumo Vis mer

Men hva gjør egentlig en av verdens mest berømte familier i tider som dette? Se og Hør har tatt et dypdykk inn i stjernenes sosiale medier, og kan avsløre alt fra karantene med ekskjæreste til hjemmeskole og krangler.

Separat karantene

Man skulle kanskje tro at den sammenspleisede søskengjengen satt i karantene sammen, men det gjør de altså ikke. For nesten to uker siden kunne nemlig Kim Kardashian (39) fortelle at søsknene har isolert seg i hvert sitt hjem med sin respektive familie.

I et Instagram-innlegg ga firebarnsmoren uttrykk for at savnet etter søstrene var stort, men nødvendig i en tid som denne.

- Jeg organiserte bildene på telefonen min og fant dette, og savner søstrene mine, men vi alle distanserer oss fra sosiale sammenkomster og holder oss borte fra hverandre i separate karantener, skriver Kim, og legger til:

- Det er vanskelig, men vi må gjøre dette for vår egen sikkerhet og for alle andres. Vær så snill, ikke ignorer alle oppfordringene om å holde dere inne for å forhindre spredning av viruset. Slik vil alle komme seg gjennom dette, skrev hun til et bilde av seg og Khloé Kardashian (35).

VANSKELIG: Kim Kardashian er kjent for å sjokkere med sine antrekk, og under Paris Fashion Week var det intet unntak. Video: Youtube/Rød Løper Vis mer

39-åringen har fire barn sammen med ektemannen Kanye West (42), og det kan jo tenkes at det blir ekstra god tid til familien i disse tider, da en ellers travel hverdag nok gjør at familien ikke tilbringer så altfor mye tid sammen.

Forrige uke delte Kim et bilde av seg, alle barna og ektemannen, der hun spurte følgerne sine om tips til aktiviteter.

- Hva gjør alle sammen for å underholde barna deres? Som en familie holder vi oss unna sosiale sammenkomster, men trenger noen gøyale ideer til hva vi kan gjøre, skrev hun til bildet.

Det er altså ikke bare oss vanlig dødelige som kan gå tom for ideer til ting å gjøre i karantene. Det kan derimot virke som at 39-åringen, selv om hun trives å være hjemme med barna, kan ha innsett at det holder med fire barn.

- Det er virkelig tøft

Da hun nylig snakket med The View skal hun nemlig ha fortalt at det ikke er en enkel jobb å være innestengt med ektemannen og barna hele dagen lang.

- Å være hjemme med fire barn - hvis jeg noen gang tenkte at jeg ønsker enda et, så er det uaktuelt nå. Det er virkelig tøft, uttalte hun, ifølge Daily Mail.

FÅR KJEFT: Kardashian-klanen får kritikk fra fansen etter matkrig i «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Hun legger derimot ikke skjul på at kvalitetstiden med familien har vært etterlengtet.

- Jeg elsker faktisk tiden, fordi vi reiser så mye i den vanlige verdenen at dette har vært fint. Jeg tror familien knytter seg sammen til tross for alt. Vi går turer ute, har sett hver eneste film du kan tenke deg. Jeg har vist barna alle disse 80-talls filmene som «Harry and the Hendersons» og ting de ikke ville sett ellers, forteller hun.

I samme intervju kan hun også røpe at eldste mann, North (6) har hjemmeskole, og at det har gitt henne en ny respekt for lærere.

I karantene med eksen

En som også virker å ha mer enn nok å holde styr på om dagen er Khloé Kardashian, som har distansert seg fra samfunnet hjemme i Calabasas sammen med datteren True (1).

Hun har også en annen gjest på besøk - nemlig ekskjæresten Tristan Thompson (29), som visstnok skal ha fått lov til å bo i Khloés hjem slik at han får sett datteren i en tid som denne.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Det kan man jo si er høyst sjenerøst av 35-åringen, som for bare et år siden endte forholdet til basketballspilleren etter at han var utro mot henne - med lillesøster Kylie Jenners (22) bestevenninne, Jordyn Woods (22). Før dette hadde Tristan også hatt flere affærer, som Khloé hadde valgt å overse i et forsøk på å bevare forholdet.

Likevel har de kommet sammen, forhåpentligvis i harmoni, og tilbringer altså dagene i karantene sammen med datteren.

Realitystjernen har imidlertid ikke lagt skjul på at det har satt det tidligere paret i noen kleine situasjoner. Forrige uke ble nemlig den 18. sesongen av «Keeping Up With the Kardashians» sparket i gang. Da kunne Khloé avsløre at det var litt småkleint å se første episode, side om side med eksen.

I episoden inviterer nemlig Kim Kardashian lillesøsterens ekskjæreste på middag. Kim selv mener at det ikke var noen ubehagelig stemning, men Khloé, derimot, virker å være litt mer reservert.

- Jeg elsker at Tristan ser premieren sammen med meg, og han ser nå hva folk sier når han ikke er til stede, KLEINT!!, skrev hun på Twitter under sesongpremieren forrige uke.

Forberedt

Familiens yngste, men rikeste - Kylie Jenner, er kanskje den av søstrene som har oppdatert fansen mest på den nye hverdagen. Hun har nå sittet isolert i hjemmet sitt i rundt tre uker sammen med datteren Stormi Webster (2), og har ikke lagt skjul på at det til tider har vært kjedelig.

I et av sine mange bilder på Instagram, finner man et bilde av sminkemogulen der hun skriver følgende:

- Kjeder meg i huset, og i huset kjeder jeg meg.

View this post on Instagram

bored in the house and i’m in the house bored

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Setningen er en referanse til et sitat som sprer seg rundt på den populære videoappen TikTok, en app flere har tatt i bruk for å få dagene til å gå. Det kan dermed tenkes at Kylie, i likhet med mange andre, har falt for fristelsen og lastet ned appen.

UVANLIG SMINKEVIDEO: Kylie Jenner og Khloé Kardashian filmer mens de sminker seg. Det er bare én detalj som gjør det hele litt spesielt. Video: Rød Løper / Youtube.com/Kylie Jenner Vis mer

Men, til tross for at 22-åringen kjeder seg til tider, har hun vært gjennom lignende prøvelser tidligere.

- Jeg er på dag åtte. Graviditeten min forberedte meg på dette. Jeg forlot ikke hjemmet mitt på mange måneder, skrev hun etter en uke i huset, ifølge danske Se og Hør.

Stjernen holdt seg nemlig borte fra offentligheten i flere måneder da hun gikk gravid med Stormi i 2017. Dette har hun i senere tid forklart dreiet seg om at hun ønsket å holde graviditeten for seg selv, for å unngå stress og for å kunne nyte tiden. Denne erfaringen mener hun altså har kommet godt til nytte, da hun i dag er nødt til å holde seg inne.

Sminkemogulen virker likevel å ha funnet noe å fylle dagene sine med. På sin Instagram-historie kan det virke som at hun både har malt og bakt med datteren sin. Tidligere denne uken kunne hun nemlig stolt vise frem hvordan hun laget en sitronkake toppet med deilig glasur.

BAKER: Kylie Jenner har tatt frem bakekunnskapene for å få dagene til å gå. Foto: Kylie Jenner/Instagram
BAKER: Kylie Jenner har tatt frem bakekunnskapene for å få dagene til å gå. Foto: Kylie Jenner/Instagram Vis mer

Selv om Kylie har gitt uttrykk for at hun tilbringer dagene alene sammen med datteren, kan det se ut til at hun har hatt besøk av ekskjæresten og barnefar Travis Scott (27).

View this post on Instagram

...!..

A post shared by flame (@travisscott) on

Travis har nemlig delt en video av at han spiller basketball med datteren. I videoen ser man den to år gamle hjerteknuseren leke med sin egen ball, mens faren forsøker å score på kurven.

Gymlærer

En man skulle tro satt ekstra stor pris på å få være hjemme med barna, er Kourtney Kardashian (40). I forrige sesong av familiens realityprogram sendte trebarnsmoren ut tydelige signaler om at hun ville arbeide mindre, og prioritere barna i større grad.

Sammen med ekskjæresten Scott Disick (36) har hun nemlig tre barn - Mason (10), Penelope (7) og Reign (5).

På Instagram fleiper Kourtney blant annet med at hun nå har tatt på seg rollen som gymlærer, da de to eldste barna må få hjemmeundervisning.

View this post on Instagram

I’m the homeschool PE teacher.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

- Jeg er hjemmeskolens gymlærer, skrev Kourtney, til et bilde av seg selv gå tur med hunden i en rosa barnevogn.

For to uker siden delte trebarnsmoren også en søt video av minstemann, Reign, der han gjør yoga. Da kunne Kourtney avsløre at de tar livet helt med ro.

- Ja, vi har fortsatt på oss pyjamasen fra i går kveld og har ikke børstet håret ennå, men vi har vært opptatt med viktige ting som meditasjon, lese bøker, se filmer, bake, danse rundt på kjøkkenet, lekt med kostymer, og viktigst av alt roet ned og tilbrakt tid sammen, skrev hun blant annet til videoen, før hun spurte hvor sønnen tar alt fra.

SØSTER-KRANGEL: Kim og Khloé er misfornøyd med Kourtneys åpenhet i realityserien «Keeping Up with the Kardashians». Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Men, til tross for at Kourtney nå har god tid til barna, vet hun likevel å sette pris på sin frihet og muligheten til å kunne reise langt vekk, noe hun ikke lenger har. 40-åringen har delt en rekke tilbakeblikk fra tidligere reiser med sine følgere på Instagram, og lengter tydelig etter en ferie.

Slår tilbake på kritikk

En som derimot ikke har noen andre enn seg selv å bekymre seg over, er Kendall Jenner (24), som er den eneste i søskenflokken som enda ikke har barn. 24-åringen er også den av søstrene som er mest ute på reise, da hun stadig går catwalken for verdens største motehus.

Men, i likhet med alle andre, er modellen nå nødt til å holde seg hjemme. Selv om det er usikkert om hun er helt alene i huset sitt, er i hvert fall ingen tvil om at hun faktisk er hjemme. Det sa hun tydelig ifra om på Twitter.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Forrige uke delte nemlig Kendall et bilde på sin Instagram-historie av at hun satt i bilen sin. Til bildet sto det skrevet «bare måtte starte henne». Dette fikk fans til å tro at modellen trosset anbefalingene om å holde seg inne, noe 24-åringen kunne fortelle at hun altså ikke gjorde.

- Selvsagt holder jeg meg hjemme! Tar denne karantenen veldig seriøst … men det er heller ingen dårlig idé å få seg litt frisk luft, så lenge du holder en trygg avstand til andre og følger alle retningslinjer. Alle, hold dere friske, skrev hun på Twitter.

Det er ikke noe nytt at Kendall sier ifra når hun føler for det, og noen ganger kan konfrontasjonene også bli komiske. Det var det som skjedde da hun kommenterte et bilde Kylie nylig delte på sin Instagram.

22-åringen delte nemlig et bilde av seg og modellsøsteren, noe Kendall virker å mene var litt rart, da de tydeligvis ikke var på talefot på tidspunktet.

Se dette innlegget på Instagram

throwback 🤍🤎

Et innlegg delt av Kylie 🤍 (@kyliejenner)

- Krangler vi ikke?, kommenterte hun under bildet.

- Jo, men puppene mine ser så bra ut på dette bildet, svarte Kylie, ifølge E! News.

Kendalls kommentar har i skrivende stund blitt likt av over 104 000 brukere, og folk har gått amok av latter i kommentarfeltet. Det er derimot usikkert hva denne «krangelen» gikk ut på.

ERTEKROK: Kendall lager humor på søsterens bekostning i sesongavslutningen av «Keeping up with the Kardashians». Vis mer

Alternativ innspilling

Selv om den 18. sesongen av familiens realityprogram allerede er å se på tv, er ikke innspillingen helt over ennå. Det er nemlig blitt bekreftet at seerne også får et innblikk i familiens hverdag i karantene, og det blir trolig vist i sesongfinalen.

Det kunne Kim Kardashian bekrefte da hun nylig gjestet hjemmeversjonen av «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», ifølge Metro.

Der kunne 39-åringen blant annet avsløre at episoden kommer til å bli filmet med mobiltelefon, da kamerateamet er sendt hjem på grunn av coronaviruset.

- Det kommer til å være av alle oss i karantene, filmet separat av oss selv. Så vi har alle disse tripodene satt opp, ogiPhonene våre, og siste episode vil handle om hva vi gjør i karantene, sa hun til Jimmy Fallon, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Ble pappa for femte gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer