FETES OPP: Cheryl Tweedy var sped og i dårlig form etter sykdommen. Nå fetes hun opp med en ny diett. Foto: Stella Pictures
FETES OPP: Cheryl Tweedy var sped og i dårlig form etter sykdommen. Nå fetes hun opp med en ny diett. Foto: Stella Pictures Vis mer

Slik er Cheryls nye diett

Har allerede lagt på seg seks kilo etter den livsfarlige sykdommen.

SEHER.NO: Den britiske popstjernen Cheryl Tweedy (27), tidligere Cheryl Cole, sjokkerte mange da hun ble innlagt på sykehus med et svært alvorlig tilfelle av sykdommen malaria tidligere denne måneden.

Heldigvis gikk det bra for 27-åringen, og nå er formen på stigende kurs. Det er mye takket være hennes nye diett, som hjelper til med å få kroppen tilbake i form, slik vi vanligvis kjenner henne.

Daily Mail skriver at popstjernen nå for tiden spiser mye bønner og sunt kjøtt. Samtidig har hun kuttet ned på arbeidsmengden.

Det har så langt virket, og det hevdes Cheryl allerede har lagt på seg over seks kilo etter sykdommen.

En venn av stjernen har avslørt til den britiske avisen at Cheryl har blitt en stor fan av bakte bønner i tomatsaus, som er kjent for å være rike på proteiner og fiber.

Da Tweedy nylig ble observert for første gang etter oppholdet på sykehuset, hadde hun en stor iskaffe fra kjeden Starbucks i hånda, og var ikke engstelig over å vise at hun drakk noe så kaloririkt.

Sangstjernen, som er 1,60 meter høy, veier trolig rundt 45 kilo for tiden.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Frykter sykdommen har ødelagt stemmen