Slik er Biebers nye flamme

17 år gamle Sofia Richie kommer fra en berømt familie og fester med supermodeller og kjendiser.

SØT MUSIKK: Sofia Richie og Justin Bieber befinner seg i Japan sammen om dagen. Her er de fotografert i Tokyo lørdag 13. august.  Foto: Rex Features
SØT MUSIKK: Sofia Richie og Justin Bieber befinner seg i Japan sammen om dagen. Her er de fotografert i Tokyo lørdag 13. august. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De ferske romanseryktene rundt Justin Bieber (22) og Sofia Richie (17) har satt sinnene i kok både blant Biebers fanskare og hos eksen hans, Selena Gomez (24). 

Gomez skal både ha anklaget Bieber for utroskap og påpekt at han bør slutte å dele bilder av Richie i sosiale medier hvis han vil unngå at de hetses på nett.

I helgen truet nemlig «Sorry»-sangeren med å gjøre Instagram-profilen sin privat, etter at hans nye flamme ble gjenstand for hatmeldinger fra sinte fans.

Sofia Richie selv har tilsynelatende stengt kommentarfeltet på sin Instagram-profil allerede for to uker siden. Da gikk hun brått fra flere tusen kommentarer på hvert innlegg, mange av dem i form av negative emojis som slanger og «tommel ned», til null.

Japan

Et bilde publisert av Sofia Richie (@sofiarichie)

Saken fortsetter nedenfor.

Celeber familie

Selv om 17 år gamle Sofia neppe har opplevd like mye oppmerksomhet som hun får nå tidligere, er hun godt kjent med et liv i rampelyset.

Sofia Richie er det yngste barnet til stjerneartisten Lionel Richie (67), som også er far til Miles Brockman Richie (22) og TV-stjerne og designer Nicole Richie (34). Moren til Sofia er stylisten Diane Alexander, som var gift med Lionel Richie fra 1995 til 2004.

Sofias svoger er Good Charlotte-vokalist Joel Madden (37). I et intervju med Teen Vogue har hun fortalt at Madden er en av hennes beste venner, og at han ønsker å produsere hennes første plate. For i likhet med pappa Lionel - og Bieber -har Sofia en forkjærlighet for musikk.

- Jeg er i studio med faren min hele tiden. Jeg har skrevet noen sanger. Jeg begynner med å skrive rim, så freestyler jeg, før jeg legger til beats, sier hun til Teen Vogue.

Saken fortsetter under bildet.

BERØMT FAMILIE: Sofia sammen med pappa Lionel Richie  og storesøster Nicole på ASCAP Pop Music Awards i Los Angeles i april 2008. Foto: EPA
BERØMT FAMILIE: Sofia sammen med pappa Lionel Richie og storesøster Nicole på ASCAP Pop Music Awards i Los Angeles i april 2008. Foto: EPA Vis mer

Kul modellspire

Justin Biebers nye flamme gjør også suksess som modell. I 2015 ble hun utnevnt til frontfigur for Madonnas klesmerke Material Girl, og i mars omtalte ES Magazine henne som Hollywoods «nye tenåringsdronning».

- Jeg har vært besatt av Madonna siden jeg var fem, så det er galskap at dette skjer. Foreldrene mine er sånn: «Åh, herregud, Madonna! Hun valgte deg!», sa Sofia til People i fjor.

Saken fortsetter under bildet.

KUL STIL: Iført en transparent, oversized genser og høye hæler forlater Sofia Richie utestedet The Nice Guy i L.A. i slutten av juni. Foto: Xposure
KUL STIL: Iført en transparent, oversized genser og høye hæler forlater Sofia Richie utestedet The Nice Guy i L.A. i slutten av juni. Foto: Xposure Vis mer

I intervjuet røpet 17-åringen at hun pleide å stjele klær fra skapet til storesøster Nicole, som de siste årene er blitt en suksessrik designer. Det betyr likevel ikke at de to har samme stil:

- Stilen til søsteren min er litt mer hippie-inspirert, det er mer blomster og mønstre. Jeg liker å bruke enkle basisplagg, men prøver å skille meg ut ved å tilføre en kul jakke, søte boots eller en kul frisyre, forklarte Sofia Richie til People.

Og den enkle, kule stilen til Sofia er blitt godt dokumentert av paparazzifotografer den siste tiden - for eksempel på vei til og fra hippe utesteder som The Nice Guy og Bootsy Bellows.

Saken fortsetter under bildet.

I GODT SELSKAP: 17 år gamle Sofia Richie har ingen grunn til å bli «starstruck» av å henge med Justin Bieber, som angivelig er hennes nye kjæreste. På MET-gallaen i mai poserte hun sammen med (f.v) Kate Upton, Nick Jonas, Vine-stjernen Cameron Dallas, skuespiller Douglas Booth, og modellkollegene Stella Maxwell, Taylor Marie Hill og Maryna Linchuk.  Foto: Rex Features
I GODT SELSKAP: 17 år gamle Sofia Richie har ingen grunn til å bli «starstruck» av å henge med Justin Bieber, som angivelig er hennes nye kjæreste. På MET-gallaen i mai poserte hun sammen med (f.v) Kate Upton, Nick Jonas, Vine-stjernen Cameron Dallas, skuespiller Douglas Booth, og modellkollegene Stella Maxwell, Taylor Marie Hill og Maryna Linchuk. Foto: Rex Features Vis mer

Festet med supermodeller

den stjernespekkede MET-gallaen i New York i starten av mai, var unge Sofia Richie blant skjønnhetene som kastet glans over den røde løperen.

17-åringen poserte side om side med blant andre Kate Upton (24), Nick Jonas (23) og Victoria's Secret-modellene Taylor Hill (20) og Stella Maxwell (25). Sistnevnte ble for øvrig koblet til popstjernen Miley Cyrus (23) i fjor.

I slutten av juli reiste Sofia på ferie til Frankrike, nærmere bestemt Saint Tropez, meldte Daily Mail. Der moret hun seg på en luksusyacht sammen med flere toppmodeller, deriblant Alessandra Ambrosio (35), Lily Donaldson (29) og Joan Smalls (28).

Ifølge Celebuzz er Sofia dessuten venninne med «Keeping Up With the Kardashians»-stjernene Kylie (19) og Kendall Jenner (20).

Saken fortsetter under bildet.

PÅ LUKSUSFERIE: Sofia Richie fotografert på luksusyachten hun koste seg på med flere modellvenninner utenfor Saint Tropez i sommer. 
 Foto: Abaca
PÅ LUKSUSFERIE: Sofia Richie fotografert på luksusyachten hun koste seg på med flere modellvenninner utenfor Saint Tropez i sommer. Foto: Abaca Vis mer

Populær blant damene

Etter at forholdet mellom Justin Bieber og Selena Gomez tok slutt for godt i 2013, har ikke ungpikeidolet klart å slå seg til ro i et fast forhold.

I januar fikk Bieber mye oppmerksomhet da han delte et hett kyssebilde på Instagram sammen med modell Hailey Baldwin (19).

Paret var sammen i kun noen måneder før hun uttalte at forholdet var over. 

De siste månedene har 22-åringen vært koblet til blant andre den britiske sangeren Rita Ora (25), og for kun noen uker siden ble han avbildet mens han nakenbadet med den australske modellen Sahara Ray.

LES OGSÅ: - Jeg sliter med tvangstanker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer