Slik endte promilledommen

Samme dag som promilledommen var ferdigsonet, dro filmstjernen Lindsay Lohan på byen.

<strong>TILBAKE PÅ VILLE VEIER?:</strong> Fans av Lindsay Lohan fryktet at skuespilleren igjen har fått problemer på grunn av overdreven drikking, få dager etter at hun sonet ferdig sin dom for fyllekjøring. Foto: All Over
TILBAKE PÅ VILLE VEIER?: Fans av Lindsay Lohan fryktet at skuespilleren igjen har fått problemer på grunn av overdreven drikking, få dager etter at hun sonet ferdig sin dom for fyllekjøring. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Filmstjernen Lindsay Lohan (24) har de siste årene vært kjent som en av Hollywoods ivrigste partyløver, men fikk seg en kraftig baksmell da hun ble dømt for promillekjøring i 2007.

Etter flere brudd på prøvevilkårene, gikk Lindsay på en ny smell da hun tidligere i år ble dømt til husarrest.

Onsdag kunne imidlertid 24-åringen igjen gå ut i Los Angeles' gater som en fri kvinne etter å ha sonet 35 dager i sitt eget hjem. Men å holde seg på vannvogna ser ikke ut til å være det første hun tenkte på.

Sammen med blant annet skuespillerkollegaen Emilie Hirsch dro Lindsay ifølge nettsiden TMZ til baren Lexington Social Club, hvor de ble sittende og drikke i fem timer.

På veien ut skal en tydelig feststemt Lindsay ha snublet og truet med å falle over de ventende fotografene.

En talsmann for Lindsay hevder imidlertid at «Georgia Rule»-skuespilleren ikke var beruset da uhellet skjedde.

- Byturen var en avskjedsfest for en av Lindsays venninner. Hun drakk ikke alkohol, sier talsmannen til TMZ.

Ansatte ved baren Lexington Social Club sier også til TMZ at de ikke serverte alkohol til henne så lenge hun var gjest der.

Festbildene av popstjernen - i tillegg til at hun skal ha strøket på en promilletest under husarresten - har imidlertid fått mange fans til å frykte at Lindsay er tilbake på ville veier.

En venn av Lindsay hevder imidlertid tilstanden hennes ikke var så ille som det ser ut til.

- Hun snublet ikke fordi hun var beruset, men fordi ektemannen til en venninne av henne hoppet uventet foran henne, sier vennen till TMZ.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Strøk på alkotest i husarrest

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer