<strong>GODE MINNER:</strong> Eva Weel Skram husker bryllupet som en av sine beste sommerminner, selv om hun måtte ta skoene i hånden og gå hjem etter festen. Foto: Stella Pictures
GODE MINNER: Eva Weel Skram husker bryllupet som en av sine beste sommerminner, selv om hun måtte ta skoene i hånden og gå hjem etter festen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Slik endte bryllupsnatten

Eva Weel Skram fikk en litt annen avslutning på bryllupet enn planlagt.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske artisten Eva Weel Skram (25), kjent fra duoen Eva & The Heartmaker, giftet seg med popmakker-ektemannen Thomas Stenersen sommeren 2008.

Til magasinet Det Nye forteller 25-åringen at kvelden utartet seg som alt annet enn glamorøst, men at hun husker det som et av sine beste sommerminner.

- Da festen var over, og jeg hadde danset hele natten, kom vi på at vi ikke hadde tenkt på hvordan vi skulle komme oss hjem. Så det ble til at jeg tok skoene i hånden og gikk hånd i hånd med Thomas hjemover. Med den store brudekjolen skubbende i bakken, haha. Til slutt fikk vi tak i en taxi, så vi ble kjørt de siste 100 meterne hjem, sier hun til Det Nye.


Eva og ektemannen har gjort stor suksess som Eva & The Heartmaker det siste året, og bandet deres høstet nylig begeistret omtale i storavisen New York Post.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - To stykker kom i bursdagen min  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer