Slik dyrket de romantikken i skjul

- Nå kan vi endelig vise vår kjærlighet, sier Adelén og hennes nye kjæreste til Se og Hør.

OVERRASKET PÅ TV: Adelén og Benjamin overrasket TV-seerne med et kyss under fjorårets «Skal vi danse», men hevdet da at de ikke var kjærester. Nå innrømmer duoen til Se og Hør Extra at de ble kjærester i skjul i løpet av konkurransen. Foto: TV 2
OVERRASKET PÅ TV: Adelén og Benjamin overrasket TV-seerne med et kyss under fjorårets «Skal vi danse», men hevdet da at de ikke var kjærester. Nå innrømmer duoen til Se og Hør Extra at de ble kjærester i skjul i løpet av konkurransen. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:  Da Adelén Rusillo Steen (19) og Benjamin Jayakoddy (21) i fjor vant «Skal vi danse», kastet popstjernen seg i armene på den svenske danseren, og jublet av glede. Det få visste, var at de skjulte en stor hemmelighet.

Mot slutten av serien hadde det oppstått varme følelser mellom dansepartnerne, som de valgte å skjule fra omverdenen.

– Vi hadde falt for hverandre og var på dansetrening hele tiden for å være sammen. Vi kunne sitte og prate i timevis.

- Det ble til at vi danset ekstra mye, så ikke folk skulle lure på hvorfor vi hang sammen hele tiden. Men nå kan vi endelig vise vår kjærlighet, jubler Adelén til Se og Hør Extra.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Adelén og hennes nye kjæreste. Foto: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Adelén og hennes nye kjæreste. Foto: Se og Hør Vis mer

I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du se bilder fra parets kjærlighetstur til Sri Lanka.

Kysset dansepartneren

Bare noen uker før duoen danset seg til topplassering overrasket Adelén publikum og dommere da hun ga dansepartneren et kyss midt på munnen under dansenummeret.

Kysset skapte spekulasjoner om det hadde oppstått romantiske følelser mellom Adelén og Benjamin. 

Dette avkreftet «Bombo»-sangerinnen den gang etter semifinalesendingen til Seoghør.no.

- Det begynner å bli irriterende faktisk. Det er ingenting mellom oss og vi er bare profesjonelle dansepartnere. Vi kjenner hverandre kjempegodt nå og er blitt gode venner, men det er det, slo hun fast. 

Nå har derimot pipa fått en annen låt.

Paret har postet en rekke bilder av hverandre på sosiale medier i løpet av de siste månedene, og i helgen oppfordret Adelén følgerne sine på Instagram til å stemme på Benjamin i dansekonkurransen lørdag.

I år har Jayakoddy den tidligere snowboardkjøreren Stine Brun Kjeldaas (41) som sin partner

Får fans på døra

POPULÆR ARTIST: Adelén er en av Norges mest populære kvinnelige artister. Her er hun sammen med Alexandra Joner og Tone Damli under «Allsang på grensen» tidligere i år. Foto: Se og Hør
POPULÆR ARTIST: Adelén er en av Norges mest populære kvinnelige artister. Her er hun sammen med Alexandra Joner og Tone Damli under «Allsang på grensen» tidligere i år. Foto: Se og Hør Vis mer

Da Adelén stakk av med seieren i fjor var hun den yngste norske deltageren som har vunnet dansekonkurransen.

- Jeg forventet det ikke, så det var geniunhoppe-glede jeg kom med på slutten der. Helt sykt! jublet hun begeistret til Seoghør.no etter å ha blitt utropt til vinner.

Tidligere har Adelén røpet at suksessen til tider kan ha sine plagsomme sider. Spesielt når ivrige fans banker på døra for å få et glimt av sitt forbilde.

- Det kommer jo stadig folk på døra mi hjemme. Det er selvfølgelig veldig koselig, men samtidig så er hjemme et sted for privatliv. Så man mister jo privatlivet sitt.

- Som de fleste andre, så ser jeg ikke alltid kjempebra ut når jeg er hjemme. Jeg liker å kunne slappe av hjemme, men så er det sånn at folk banker på, og svarer man ikke, så ser de kanskje inn vinduet, sa hun til Seoghør.no i fjor.

LES OGSÅ: Adelén overrasket med «Skal vi danse»-kyss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer