Slik dumpet Lillian Hugh Hefner

Lillian Müller avslører sjalusidrama med Playboy-kongen.

LA PÅ SEG: Lillian Müller gikk opp seks kilo etter at hun flyttet inn i Playboy Mansion for første gang. Foto: Anders Myhren/Seher.no
LA PÅ SEG: Lillian Müller gikk opp seks kilo etter at hun flyttet inn i Playboy Mansion for første gang. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Playboy-modell, skuespiller og helseguru, Lillian Müller (59), var sammen med selveste Hugh Hefner (85) på 1970-tallet. Nå snakker Müller ut om forholdet.

- Det var en hel hær av tjenere og livvakter som sørget for at vi hadde alt vi måtte ønske. Vi hadde en meny som kunne tilhørt en hvilken som helst luksusrestaurant, og man kunne bestille hva man ville 24 timer i døgnet. Dette var før jeg ble vegetarianer og visste noe som helst om ernæring, så de første ukene la jeg på meg seks kilo. Hef likte meg faktisk med litt former, sier Lillian til bladet Her og Nå.

Men forholdet var turbulent, Hefner var sjalu, og mye ble kranglet om. Müller forteller at hun en gang farget håret mørkere, for å bli tatt mer seriøst. Da ble Hugh Hefner fortvilet, og beordret henne tilbake til frisøren.

Til slutt var det derimot Lillian som gjorde det slutt med Playboy-kongen.

- Vi hadde det veldig gøy sammen, men samlivet var veldig vanskelig. Hef var veldig interessert i at jeg skulle ha sex med andre jenter sammen med ham. Men jeg ville ha et intimt forhold til bare ham, akkurat som i et normalt kjærlighetsforhold. Da jeg tok ham på fersken i heftig flørt med en annen jente, fikk jeg nok, avsluttet forholdet og flyttet ut, sier hun til Her og Nå.

Müller har lenge vært sammen med fotografkjæresten Maurice Rinaldi.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg kunne blitt drept

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer