Slik dreper de bruddryktene

Miranda Kerr og Orlando Bloom virket svært forelsket da de ankom Golden Globe Awards.

HOLDER SAMMEN: Det skal ha vært trøbbel i paradis for Miranda Kerr og Orlando Bloom, men paret så lykkelige ut da de ankom Golden Globe-utdelingen søndag kveld. Foto: All Over Press
HOLDER SAMMEN: Det skal ha vært trøbbel i paradis for Miranda Kerr og Orlando Bloom, men paret så lykkelige ut da de ankom Golden Globe-utdelingen søndag kveld. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Bruddryktene har den siste tiden versert rundt «Ringenes Herre»-kjekkasen Orlando Bloom (36) og modellkona Miranda Kerr (29).

Travle arbeidsdager skal ha gjort at paret tilbrakte lite tid sammen, og det så ut til at ryktene fikk ytterligere hold da Miranda og Orlando ble fotografert uten gifteringer.

- Akkurat nå er de separert og bestemmer seg for hva de vil gjøre videre, hevdet magasinet In Touch i desember.

Men paret skal nå ha bestemt seg for å gi ekteskapet en sjanse til, mye på grunn av sønnen Flynn (2). Nylig ble de fotografert da de kysset hverandre på gaten, og søndag ankom de Golden Globe Awards hånd i hånd.

Kerr var svært vakker i en flagrende rød kjole med svært dristig splitt. Orlando stirret betatt på sin sexy kone, og de virket til å være i godt humør på vei inn til prisutdelingen. 

Samme kveld fylte Bloom 36 år. Paret feiret dagen på Golden Globe-festen og Miranda la ut bilde av en kake med bursdagshilsen til ektemannen. 

Miranda og Orlando giftet seg i en liten, intim seremoni i 2010. 


 
LES OGSÅ: Tok med sønnen på fjelltur

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer