Pete Davidson og Ariana Grande:

Slik bryter han tausheten om sjokkbruddet

Komikeren gikk humorens vei da han skulle fortelle om bruddet med forloveden.

STIKK TIL EKSEN: Under et stand-up-show i helgen spøkte komiker Pete Davidson om sjokkbruddet med Ariana Grande. Her er de to avbildet i New York for to måneder siden. Foto: NTB Scanpix
STIKK TIL EKSEN: Under et stand-up-show i helgen spøkte komiker Pete Davidson om sjokkbruddet med Ariana Grande. Her er de to avbildet i New York for to måneder siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det siste året har popstjernen Ariana Grande (25) skapt hyppige overskrifter med sitt svært skiftende kjærlighetsliv.

I mai ble det kjent at 25-åringen og hennes kjæreste gjennom to år, rapperen Mac Miller, som brått gikk bort i starten av september, hadde gjort det slutt.

Knappe to uker etter bruddet med Miller overrasket sangstjernen «alle» da det ble det kjent at hun hadde funnet lykken på ny med komiker Pete Davidson (24).

Tre uker etter bekreftet de forlovelse.

Spøkte om bruddet

At det har gått fort i svingene for Grande er ikke til å stikke under stol. Like raskt som hun gikk videre etter sitt langvarige forhold med den kjente rapperen, gikk også romansen med Davidson tilsynelatende over.

I midten av oktober ble det kjent at paret hadde gjort det slutt.

Etter at nyheten om sjokkbruddet sprakk, har både Grande og Davidson vært svært ordknappe. I helgen tok derimot sistnevnte bladet fra munnen foran en fullsatt sal i West Hollywood.

Det var under et av hans kjente stand-up-show, «Judd & Pete for America», som han holder sammen med filmprodusenten Judd Apatow (50), at Davidson valgte å kommentere det mye omtalte bruddet.

- Trenger en romkamerat

Med glimt i øyet tok 24-åringen for seg «elefanten i rommet» ved å kommentere til fansen at han for tiden har mye som skjer i livet sitt, skriver E! News.

- Er det noen som har et rom til overs? spøkte han, mens han fortsatte:

- Noen som trenger en romkamerat?

Ifølge Fox News skal Grande og Davidson nylig ha kjøpt seg en leilighet sammen i New York til svimlende 16 millioner dollar, der han ikke har bodd siden bruddet ble kjent.

Dette er første gang Davidson uttaler seg direkte om bruddet. Grande på sin side har heller ikke uttalt seg, utover at hun har gjort noen aktive grep i sosiale medier.

25-åringen har blant annet slettet alle bildene av Davidson fra sin Instagram-konto, og går nå også med et plaster på fingeren, som dekker over tatoveringen hun tok av navnet hans.

- Du er dum

Også dette valgte Davidson å ta opp foran publikum i helgen.

Selv hevder han at også han har dekket over tatoveringen han og Grande tok etter at de forlovet seg tidligere i år.

- Det er veldig åpenbart at jeg og Ariana har gjort det slutt. Men da vi ble forlovet tok vi tatoveringer sammen. På det tidspunktet var det et magasin som spurte: «Er Pete Davidson dum?», og 93 prosent svarte «ja». Kompisen min sa til meg: «Ikke hør på dem. De er bare en gjeng med hatere». Og jeg bare: «ja, f**k det. Jeg er ikke dum». Her om dagen hang jeg med kompisen på kjøkkenet mitt, og han bare: «Kompis, det viste seg at du var dum likevel».

ARIANA GRANDE: Pete Davidsons eksforlovede ble avbildet på shopping med venner i New York i helgen. Foto: Splash News/ NTB scanpix
ARIANA GRANDE: Pete Davidsons eksforlovede ble avbildet på shopping med venner i New York i helgen. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

At Davidson i det hele tatt dukket opp på scenen denne helgen var ingen selvfølge, ifølge Fox News. 24-åringen skal nemlig ha avlyst flere show etter at bruddet ble kjent.

Kryptiske meldinger

Foreløpig har ikke Grande uttalt seg direkte om bruddet. Forrige uke la hun imidlertid ut en rekke kryptiske beskjeder til fansen i sosiale medier.

I meldingen, som ble delt på artistens Instagram-story, skrev hun følgende:

«På tide å si farvel til internettet for en stund. Det er vanskelig å ikke komme borti nyheter og ting som jeg prøver å unngå for øyeblikket», skrev hun, og refererte trolig til havet av saker angående henne og ekskjæresten.

INSTAGRAM: Ariana Grande delte en kryptisk beskjed på sin Instagram-story før hun ikke lenge etter slettet innlegget. Dette er en del av den lengre storyen hun delte på Instagram. Foto: Skjermdump, Instagram
INSTAGRAM: Ariana Grande delte en kryptisk beskjed på sin Instagram-story før hun ikke lenge etter slettet innlegget. Dette er en del av den lengre storyen hun delte på Instagram. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

«Det er veldig trist og vi prøver veldig hardt å holde oss gående. Elsker dere, og takk for at dere alltid er her», skrev Grande.

Fokuserer på karrieren

Innlegget lå derimot ikke ute lenge, og ble etter hvert slettet av artisten selv. Det tok ikke lang tid før også dette utsagnet skapte overskrifter verden over.

Samtidig hintet 25-åringen om at hun ikke har hatt det helt enkelt de siste turbulente dagene.

«Jeg kan ikke tro at jeg nesten lot angsten min ødelegge for meg i dag. Ikke i dag, satan! Ikke i morgen eller dagen etter det - ikke mer. Du kan suge min store, grønne p*kk. Jeg skal synge ut følelsene mine og være en stor, vandrende klump med kjærlighet», skrev hun i et annet innlegg, ifølge E! News.

LES OGSÅ: Avslørte frieri etter en uke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer