«Paradise Hotel»:

Slik brukte de pengene

Pupper, fylla og gaver. «Paradise Hotel»-premiene har gått til mye forskjellig opp gjennom årene.

TØFT VALG: Det nærmer seg finale i «Paradise Hotel», og vanskelige valg må tas. Video: Viafree / Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På onsdag er den 12. sesongen av «Paradise Hotel» over, og det markeres i kjent stil med en nervepirrende finale. Bare ett par kan vinne, før de deretter skal fordele premiepotten på 500 000 kroner mellom seg. De kan også velge å dele med de andre deltakerne.

Alt avhenger av om de består den såkalte troskapstesten, som går ut på at begge holder hver sin kule. Går en av kulene i bakken, får kasteren brorparten av summen. Historisk sett har dette bydd på drama, drittkasting og ødelagte vennskap, mens kulekasteren har sittet igjen med gevinsten.

Hva deltakerne velger å bruke pengene på i ettertid, har vist seg å variere veldig. Nye pupper, festing, investeringer og reise er blant bruksområdene TV3s pengepott har gått til.

Champagne og silikon

Den første sesongen av skandalerealityen, som den raskt ble døpt av pressen i 2009, var det Petter Pilgaard og Benedicte Valen som vant. Pilgaard holdt på å ryke ut av konkurransen bare tre dager før den store finalen, men kameraten André Brennum valgte å ofre sin plass for ham.

Dermed kunne den festglade bærumsmannen juble over å få 150 000 kroner inn på kontoen. Den gang kunne Pilgaard og Valen avsløre at de skulle bruke pengene på reise.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer