«Skal vi danse»

Slik bor «Skal vi danse»-dommerne

Både dommerpanelet og programlederne har punget ut for sine boliger. Se bildene av de luksuriøse eiendommene her!

KLARER SEG: Se boligene dommerpanelet bor i! Foto: Thomas Andersen / TV 2
KLARER SEG: Se boligene dommerpanelet bor i! Foto: Thomas Andersen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I uke etter uke har TV-seerne fått se kjendisene svinge seg på parketten i seerfavoritten «Skal vi danse». Lørdag er det duket for en heidundrende finale, hvor Alexandra Joner (33) og Aslak Maurstad (31) skal knive om den gjeve seireren.

Gjennom hele konkurransen har Maurstad og Joner imponert både publikum og dommerpanelet, bestående av Trine Dehli Cleve (62), Merete Mørk Lingjærde (61) og Morten Hegseth (37).

Dommertrioen har hatt en svært sentral rolle i programmet, hvor de har dedikert lørdagskveld etter lørdagskveld for å gi sine ærlige tilbakemeldinger.

Hvor lørdagskveldene fremover skal tilbringes, vites ikke. Men det er ikke utenkelig at dommertrioen (samt programlederduoen) tar seg en velfortjent pust i bakken fremover. Men hvor?

«SKAL VI DANSE»: På lørdag danset Aslak Maurstad til ære for kjæresten Martine. Vi har spurt han hvordan han kapret henne. Reporter: Celina Morken. Video: Klaus Fjellro. Vis mer

Prioriterer hverandre

Merete Mørk Lingjærde og ektemannen Anders Mørk Lingjærde (60) skal holde bo i en flermannsbolig på Hvalstad i Asker, i naturskjønne omgivelser.

Foruten om sin faste lørdagsjobb, har hun siden 2003 vært programansvarlig og koreograf for jazzdans ved KHiO. Se og Hør har tidligere spurt henne om ekteparet får tid til hverandre under innspillingsperioden, noe hun kunne bekrefte at de fikk - selv om det var travle uker.

MERETE MØRK LINGJÆRDE: og mannen Anders Lingjærde Mørk deler fra forholdet i intervju med KK. FOTO: Astrid Waller
MERETE MØRK LINGJÆRDE: og mannen Anders Lingjærde Mørk deler fra forholdet i intervju med KK. FOTO: Astrid Waller Vis mer

- Vi har jo blitt sammen i veldig voksen alder, så vi prioriterer hverandre hele tiden. Han sitter på alle sendinger og heier. Vi finner smutthull her og der, kunne hun da fortelle til Se og Hør.

MED GARASJE: Boligen til dommerdronningen har både garasje og terasse. Foto: Se og Hør
MED GARASJE: Boligen til dommerdronningen har både garasje og terasse. Foto: Se og Hør Vis mer

Tok med seg familien

Morten Hegseth og mannen Anders Riiber (51) gikk til innkjøp av en bolig på Nordstrand i Oslo i 2020. Programlederen tok da med seg familien og flyttet til hovedstaden fra Trøndelag.

FASJONABELT: Morten Hegseth og Anders Riiber kjøpte boligen i 2020. Foto: Se og Hør
FASJONABELT: Morten Hegseth og Anders Riiber kjøpte boligen i 2020. Foto: Se og Hør Vis mer

- Vi har kjøpt en fin tomannsbolig. Det blir trist å flytte fra Norges beste by Trondheim, men med familie, venner og jobbtilknytninger her blir det mye besøk, kunne Hegseth fortelle til «God kveld Norge» da kjøpet var et faktum

Eventyrlig prisvekst

Selv om Trine Dehli Cleve har vært å se fra Fornebu i Oslo de siste ukene, er hun den som trolig har lengst pendlervei.

Hun og ektemannen Thomas Cleve (51) har slått rot i Lillestrøm - et sted de ikke har umiddelbare planer om å flytte fra.

GLEDER SEG: Trine Dehli Cleve og ektemannen Thomas Cleve på den røde løperen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GLEDER SEG: Trine Dehli Cleve og ektemannen Thomas Cleve på den røde løperen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

I 2020 la hun imidlertid ut boligen sin i Lillestrøm for salg - til svimlende 20 millioner kroner. På det tidspunktet var det den dyreste boligen som var lagt ut i kommunen. Nettavisen kunne da opplyse om at ekteparet skal ha kjøpt boligen i 2013 for 3,3 millioner kroner.

FUNKIS: Villaen til Trine Dehli Cleve har en prisantydning på 20 millioner kroner. Foto: Se og Hør
FUNKIS: Villaen til Trine Dehli Cleve har en prisantydning på 20 millioner kroner. Foto: Se og Hør Vis mer

Til TV 2 kunne danseren da røpe at selv om de hadde planer om å selge sitt fasjonable funkishus, skulle de fortsatt bli boende i kommunen, og forklarte salget med at huset ble for stort for henne og ektemannen, ettersom barna nå hadde flyttet ut.

De var ei så heldig, og Dehli Cleve og ektemannen skal fortsatt være bosatt i den enorme funkisvillaen.

Utfordringer i kø

Heller ikke programleder Helene Olafsen (33) er bosatt midt i smørøyet i hovedstaden. Hun og forloveden Jørgen Nilsen (33) kjøpte i 2019 eiendom på idylliske Malmøya i Oslofjorden. Da hadde eiendommen en prisantydning på 15,9 millioner kroner.

RÅFLOTT: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kjøpte hus på Malmøya i Oslo. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør/ Aakermann Photography
RÅFLOTT: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kjøpte hus på Malmøya i Oslo. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør/ Aakermann Photography Vis mer

Boligdrømmen har likevel ikke gått knirkefritt for seg. Da Olafsen og Nilsen kjøpte eiendommen i 2019, fulgte en rekke ulovlig oppreiste bygg som kjendisparet da ble pålagt å rive med på kjøpet. Paret sendte inn flere klager på vedtakene til Statsforvalteren i Oslo og Viken. Enden på visa ble likevel at både båthus og brygge måtte rives, kunne Se og Hør opplyse om.

Svært sentralt

Anders Hoff (47) og kona Annette Hoff Larsen (37) er for tiden bosatt på Arne Garborgs vei i Oslo.

VAKKER: Programlederen nyter trolig hverdagene i denne boligen. Foto: Se og Hør
VAKKER: Programlederen nyter trolig hverdagene i denne boligen. Foto: Se og Hør Vis mer

Hoff og kona har datteren Alba sammen, og selv om de er profilerte aktører på hver sin kant, verner de godt om privatlivet, og nyter trolig tilværelsen i den praktfulle eneboligen.

LES OGSÅ: - Er ikke en drømmekjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer