LUKSUSHJEM: Scarlett Johansson og Ryan Reynolds kan virkelig kose seg i sitt eget luksushjem med to soverom, tre bad, og et stort svømmebasseng. Foto: Stella Pictures
LUKSUSHJEM: Scarlett Johansson og Ryan Reynolds kan virkelig kose seg i sitt eget luksushjem med to soverom, tre bad, og et stort svømmebasseng. Foto: Stella Pictures Vis mer

Slik bor Scarlett Johansson

Stjerneparet kjøpte hus for 17,9 millioner. Se bildespesial!

Publisert
Se bilder av parets luksushjem nederst i saken!

SEHER.NO: Scarlett Johansson (25) og Ryan Reynolds (33) har mer en sitt to-års bryllupsjubiuleum å feire - de har også kjøpt seg et romantisk nytt luksushus.

Hollywood-paret kjøpte nylig et hus med to soverom, tre bad, og svømmebasseng og bibliotek - til den stive prisen av 17,9 millioner norske kroner.

Huset ligger i Los Feliz, som er ved fjellsiden i Los Angeles. Huset har panoramautsikt helt ned til sjøen. På utsiden er et stort svømmebasseng, omringet av grønt gress. Det store kjøkkenet er nyrenovert, og derfra kan Scarlett titte ned på storbyen Los Angeles mens hun lager mat.

Paret eier også en leilighet på Upper East Side i Manhattan. Scarlett eier i tillegg en gård i Louisiana. 

Deres nye hjem ble designet i 1968, av arkitektene Buff og Hensaman.

Nå som drømmehjemmet er i boks, er det ikke til å se bort i fra at en familieforøkelse ligger i kortene.

- Min eldste bror er adoptert, og jeg vil også adoptere, sa Reynolds til British Glamour i juli i fjor.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Sandra Bullock klinte til med ScarlettVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer