Slik bor Christina Aguilera

Og nå kan luksusen bli din for 77 millioner. Se billedspesial!

TIL SALGS: Christina Aguileras Beverly Hills-villa i middelhavs-stil er innredet med det som beskrives som en eklektisk miks av gotisk stil, burlesque og moderne elementer. Nå selges den for 77 millioner kroner. Foto: Stella Pictures
TIL SALGS: Christina Aguileras Beverly Hills-villa i middelhavs-stil er innredet med det som beskrives som en eklektisk miks av gotisk stil, burlesque og moderne elementer. Nå selges den for 77 millioner kroner. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Med dagens eiendomsmarked er det selv for superstjernene vanskelig å få solgt sine luksuriøse hjem. 

Christina Aguilera har lagt ut sitt Beverly Hills-hjem for salg, og har i den anledning gitt ut en rekke bilder fra sin overdådige villa - i håp om at noen vil kjøpe luksushjemmet for nærmere 77 millioner kroner.

Den populære artisten vil i så fall sitte igjen med en fortjeneste. I 2008 betalte hun ca 66 millioner kroner for villaen, som tidligere var hjemmet til Ozzy Osbourne og hans familie.

Villaen i middelhavs-stil er innredet med det som beskrives som en eklektisk miks av gotisk stil, burlesque og moderne elementer, skriver Daily Mail.

Huset har seks soverom og ni bad i tillegg til et eget spillerom, treningsstudio, hjemmekino og en stor garderobe med egen salong. Villaen kan også skilte med et eget rom for gaveinnpakning, for den som måtte ønske det.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Hva har skjedd med Christina Aguilera? 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer