Slik blir TVNorge-høsten

Glamour, kjærlighet og masse spenning er er stor del av høsten på TVNorge.

BLIR TV-STJERNER: Helene Rask og hennes modeller tar steget inn i tv-bransjen gjennom programmet "Glamourjentene". Foto: Foto: Bjørn Ekker, Seher.no
BLIR TV-STJERNER: Helene Rask og hennes modeller tar steget inn i tv-bransjen gjennom programmet "Glamourjentene". Foto: Foto: Bjørn Ekker, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Under torsdagens høstlansering på Colosseum kino i Oslo offentliggjorde TVNorge sine satsningsområder for høsten 2008.

Og selv om ikke lanseringen var preget av alt for store overraskelser, har kanalen flere nye ting å by på.

Mange sperret øynene opp da selveste Lost-stjernen Terry O 'Quinn entret scenen midt under presentasjonen. Og etterpå fikk Seher.no møte den populære skuespilleren.

Hele intervjuet ser du her!

TVNorge fyller 20 år i år, og ifølge programsjef Jarle Nakken skal akkurat det markeres med et heidundrende høstprogram.

- Det er historiefortellingen som er den avgjørende faktoren for om en idé eller et format blir en suksess, og klarer å slå seg fram i et voksende medielandskap. Derfor har vi i aller høyeste grad fokus på historiefortelling i TVNorge, sier han til kanalen.

Av norske produksjoner denne høsten kan blant andre nevnes "Sannhetens øyeblikk", "Power of 10", "Krimkommisjonen", "Grease" og "71 grader nord".

Her kan du lese mer om TVNorges norske produksjoner denne høsten:

Sannhetens øyeblikk: Gameshow.

Power of 10: Gameshow, der Halvard Flatland tester vår innsikt i det norske folks psyke. Den som kjenner folket best kan stikke av med hele ti millioner kroner.

Krimkommisjonen: Her prøver man å løse gamle, norske krimgåter sammen med verdens mest anerkjente profileringseksperter

71 grader nord: TVNorges flaggskip har tiårsjubileum, og ifølge kanalen selv kommer du til å få se 15 spektakulære program, med mer krevende oppdrag enn noensinne.

Grease: Jakten på Sandy og Danny i musikalen Grease. Programledere er Henriette Lien, samt rapperne Erik og Kriss.

Ylvis møter veggen: Bård og Vegard Ylvisåker, blir også å se på skjermen kommende høst. Med det absurde humorprogrammet «Ylvis møter veggen» gir de deg enda mer Ylvis-humor. Programmet bygger på det japanske konseptet Hole in the Wall, som har gått sin seiersgang på YouTube verden over.

Åndenes Makt: Mystikken fortsetter for fullt. Programleder er igjen Tom Strømnæss.

Glamourjentene: Programmet tar oss med inn i miljøet rundt Helene Rasks modellbyrå.

I tillegg får man stifte bekjentskap med en rekke nye, innkjøpte serier. Kanskje størst av de alle: "Dirty Sexy Money".

LES OGSÅ: Festet sammen for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer