Slik blir Tones datter

Kjendisastrolog Henning Hai Lee Yang tror lille Billie har en stor framtid foran seg.

VISTE KJÆRLIGHETEN: Tone Damli og Markus Foss viste seg offentlig sammen for første gang unde Se og Hør Kjendisgalla i november i fjor. Foto: Espen Solli / Se og Hør
VISTE KJÆRLIGHETEN: Tone Damli og Markus Foss viste seg offentlig sammen for første gang unde Se og Hør Kjendisgalla i november i fjor. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av april ble artist og «Idol»-dommer Tone Dali (26) og samboeren Markus Foss (31) foreldre for første gang, da datteren Billie ble født på Rikshospitalet i Oslo.

Kjendisastrolog Henning Hai Lee Yang (64) har sett i stjernene for Se og Hør, og tror den lille jenta har en stor framtid i vente:

 

– Tones baby er født i hestens år, og fødselsdagen 28. april gjør at hun er født i tyrens tegn. Hesten representerer rytme, mens tyren står for penger. Jenta kommer til å bli en liten pengemaskin. Hun kommer til å gå i mammas fotspor, og legger til at han tror både mor og datter kan gjøre det stort i utlandet.

64-åringen tror den nyfødte jenta kommer til å få en trygg og harmonisk oppvekst.

STOLT MOR: Tone Damli fotografert på vei til babyshower i vinter. Foto: Espen Solli / Se og Hør
STOLT MOR: Tone Damli fotografert på vei til babyshower i vinter. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

– Tone, som selv er drage, kommer til å bli en god mor, men kanskje også streng. Hun kommer til å spore opp datteren hele tiden, men det er et tegn på kjærlighet. Hester og drager går meget godt sammen, så det var forutbestemt at de skulle bli mor og datter.

Det kommer til å være mye kjærlighet i hjemmet, og jenta kommer til å påvirkes av sin mor.

Hun kan risikere å bli en «sirkushest», sier han, og bedyrer at han også har stor tro på Markus i papparollen.

– Markus er født i 1982 – hundens år – og er en trofast fyr. Siden han også er født i tvillingenes tegn, er han dessuten morsom. Han er en skikkelig kosebamse. Markus kommer til å bli en oppmerksom far, som følger opp i tykt og tynt.

Tone og Markus ble kjærester i fjor sommer. Og det stormforelskede paret benyttet Kjendisgallaen til Se og Hør i begynnelsen av november samme år, til å vise seg offentlig sammen for første gang.

LES OGSÅ: Markus Foss sydde bunaden selv

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer