BESTEMT SEG: Markus Foss og Tone Damli bygger drømmehjemmet på Blommenholm i Bærum.  Foto: Tor Lindseth
BESTEMT SEG: Markus Foss og Tone Damli bygger drømmehjemmet på Blommenholm i Bærum. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Slik blir Tone Damlis drømmehjem

Artisten bygger luksuriøst herskapshus i Bærum. Se bildene her!

Publisert

SEOGHØR.NO: I september kunne Se og Hør avsløre at Tone Damli og samboer Markus Foss planla å rive deres nykjøpte villa i Bærum.

Det var like før sommeren i fjor paret solgte leiligheten på Frogner i Oslo og gikk til innkjøp av villaen til 9,4 millioner kroner på Blommenholm - over en million kroner over prisantydning.

I utgangspunktet planla Tone og Markus å renovere villaen, men prosjektet ble så omfattende at det mest hensiktsmessige ble å rive huset for så å bygge nytt. 

I dokumenter som er oversendt Bærum kommune, kommer det frem at paret planlegger å sette opp BoligPartner sitt ferdighus «Holmgaard» i husserien «Herskapelig». 

Det var Budstikka.no som først meldte om de nye husdetaljene.

Saken fortsetter under bildet

LUKSUSHJEM: Tone Damli og Markus Foss har bestemt seg for å sette opp huset "Holmgaard" på tomten i Bærum.  Foto: BoligPartner
LUKSUSHJEM: Tone Damli og Markus Foss har bestemt seg for å sette opp huset "Holmgaard" på tomten i Bærum. Foto: BoligPartner Vis mer

Ifølge BoligPartner sine nettsider er «Holmgaard» et av deres aller mest særegne hus med 5,2 meters takhøyde i den store hallen. 

Boligens bruksareal er på hele 301 kvadratmeter. 

Seoghør.no har vært i kontakt med kommunikasjonsansvarlig i BoligPartner, Bjørnar Mickelson, som ikke kan kommentere kundeforhold. 

Mickelson forteller imidlertid at «Holmgaard» er et svært populært hus. 

- For mange er Holmgaard selve definisjonen på drømmehuset med store doble trapper, en åpen romslig hall med en takhøyde på over fem meter, og store muligheter for ulike planløsninger. Huset Holmgaard har et klassisk, herskapelig og tidløst design som gjør at det faller i smak hos mange, sier han. 

Saken fortsetter under bildet

MYE PLASS: Ifølge BoligPartner sine plantegninger er det nok av plass for Tone, Markus og datteren Billie å boltre seg på i deres kommende hjem.  Foto: BoligPartner
MYE PLASS: Ifølge BoligPartner sine plantegninger er det nok av plass for Tone, Markus og datteren Billie å boltre seg på i deres kommende hjem. Foto: BoligPartner Vis mer

Nok med plass

Ferdighuset har fire soverom, to bad, ett vaskerom og flere stuer. Det blir imidlertid god plass til flere i hus dersom paret ønsker å gi datteren Billie en søsken i fremtiden.

– Det kan godt hende at vi blir flere i familien etter hvert. Men foreløpig så har vi tenkt å nyte livet med bare Billie en stund til. Men vi synes jo at det å ha søsken er en veldig fin ting da, sa Tone og Markus til Se og Hør i fjor. 

RIVES: Villaen Tone og Markus betalte 9,4 millioner for i høst, planlegger de nå å rive.  Foto: Tor Lindseth
RIVES: Villaen Tone og Markus betalte 9,4 millioner for i høst, planlegger de nå å rive. Foto: Tor Lindseth Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg vil gjerne ha et barn til 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer