<strong>ADRESSE:</strong> Markus og Tone kjøpte hus for 9,5 millioner kroner i Bærum utenfor Oslo. Foto: NTB scanpix
ADRESSE: Markus og Tone kjøpte hus for 9,5 millioner kroner i Bærum utenfor Oslo. Foto: NTB scanpix Vis mer

Slik blir Tone Damlis drømmehjem

- Vi er vanvittig fornøyde, sier Tone Damli om sitt nye hjem «Villa Solum».

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I tegninger som akkurat er oversendt Bærum kommune, avsløres det at Tone Damli (28) og Markus Foss (32) snart setter igang byggingen av sitt 350 kvadtratmeters nye drømmehus.

At huset er nytt, er likevel ikke helt korrekt. Paret har etter mye frem og tilbake, bestemt seg for å rehabilitere vakre «Villa Solum».

Dårlig stand

Tone og Markus kjøpte huset på Blommenholm i Bærum for nesten 9,5 millioner kroner i mai i fjor. Den ærverdige boligen fra 1924 viste seg å være i så dårlig stand at paret først vurderte å jevne huset med jorden, for å bygge helt nytt på tomten.

Men ved hjelp av ny arkitekt og entreprenør blir den herskapelige villaen nå pusset opp og bygget om etter alle kunstens regler.

<strong>BYGGES OM:</strong> Huset viste seg å være i så dårlig stand at paret først vurderte å jevne det med jorden. Nå skal de pusse opp i stedet.  Foto: Tor Lindseth
BYGGES OM: Huset viste seg å være i så dårlig stand at paret først vurderte å jevne det med jorden. Nå skal de pusse opp i stedet. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Bor hos svigerfar

Arbeidene starter trolig mot slutten av året, og i mellomtiden bor den lille famlien fortsatt på Høvik, hjemme hos Tones svigerfar - i Markus Foss' barndomshjem.

– Det går kjempefint. Det er bare koselig. Situasjonen går så lenge man vet at vi har noe i vente, sier Tone til Se og Hør.

– Jeg håper vi skal få alt klart så fort som mulig. Å bygge hus er søren meg ikke spøk. Vi ser fram til en ny epoke i livet, et nytt eventyr er i ferd med å starte. Også gleder jeg meg til å se Billie tasse rundt barfot i hagen, skriver Tone på sin egen blogg www.tonedamli.com.

<strong>GOD PLASS:</strong> Tone og Markus får åpen kjøkkenløsning og tre stuer i hovedetasjen. Fra spisestua kan man gå rett ut i den store hagen. Tegningene er basert på innsendt byggemelding. Foto: VY COMMUNICATIONS
GOD PLASS: Tone og Markus får åpen kjøkkenløsning og tre stuer i hovedetasjen. Fra spisestua kan man gå rett ut i den store hagen. Tegningene er basert på innsendt byggemelding. Foto: VY COMMUNICATIONS Vis mer

Lekerom til Billie

Ifølge de innsendte tegningene blir det en skikkelig luksusvilla Tone kan flytte inn i neste år. Det tre etasjers huset har hele fem flotte bad – hvor hovedbadet ligger i toppetasjen og er på nesten 10 kvadrat. Det har selvfølgelig privat adkomst fra husets master bedrooom.

Toppetasjen har også to store soverom, ett stort gjestebad og et stort lekerom der datteren Billie (2) kan kose seg...

Enormt walk-in-closet

Og det stopper ikke der. Tone, som aldri har lagt skjul på hvor høyt hun elsker sko og klær, har selvfølgelig passet på å få en enorm klesgaraderobe i sitt nye hus.

Midt mellom master bedroom og hovedbadet, får Tone et walk-in-closet på over 20 kvadratmeter!

Det er like stort som flere av Oslos hybler som ligger ute til salg ...

Smarte detaljer

<strong>KJELLER:</strong> SPREK: Tone er frontfigur for flere typer treningsklær, og hjemme i villaen får hun sitt eget treningsstudio. Foto: VY COMMUNICATIONS
KJELLER: SPREK: Tone er frontfigur for flere typer treningsklær, og hjemme i villaen får hun sitt eget treningsstudio. Foto: VY COMMUNICATIONS Vis mer

I første etasje ligger både et meget stort spisekjøkken, tilhørende spisestue og stor stue med peis. Her har Tone og Markus vært smarte og fått lagt inn inn mange praktiske detaljer.

I tilknytning til kjøkkenet bygges det blant annet et stort kjølerom på nesten tre kvadratmeter.

Privat treningsrom

Villaens inngangsparti planlegges med en fantastisk takhøyde. Og følger man trappeløpet ned til underetasjen, kommer man ned i en kjellerstue på nesten 40 kvadrat, med tilhørende bad.

I underetasjen planlegger Markus og Tone også en romslig praktikantdel, kanskje der en aupair for Billie skal bo? Tone er meget opptatt av å ta vare på kropp og helse, og er frontfigur for flere merker treningsklær.

Treningsrommet hun får bygget i underetasjen, kommer garantert til å bli flittig brukt.

2. ETASJE: LITT AV ET KLESSKAP: Annen etasje i Villa Solum blir en drøm for moteinteresserte Tone. Fra soverommet kan hun spasere rett inn i sitt enorme walk-in-closet på over 20 kvadratmeter - og derfra rett inn til sitt nye spa-bad. Foto: VY COMMUNICATIONS
2. ETASJE: LITT AV ET KLESSKAP: Annen etasje i Villa Solum blir en drøm for moteinteresserte Tone. Fra soverommet kan hun spasere rett inn i sitt enorme walk-in-closet på over 20 kvadratmeter - og derfra rett inn til sitt nye spa-bad. Foto: VY COMMUNICATIONS Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg vil gjerne ha et barn til

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer