Slik blir Stordalens superhotell!

- Det er utrolig at vi blir det første hotellet i vannkanten.

I VANNKANTEN: Dette blir byens første hotell som ligger helt nede ved vannet. Foto: Illustrasjon: Knut Ramstad for Tjuvholmen KS Foto: Jeton Kacaniku
I VANNKANTEN: Dette blir byens første hotell som ligger helt nede ved vannet. Foto: Illustrasjon: Knut Ramstad for Tjuvholmen KS Foto: Jeton Kacaniku Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder nederst i saken!

SEHER.NO: I 2013 åpner Petter Stordalens nye superhotell «The Thief» på Tjuvholmen i Oslo. Dette blir byens første hotell med direkte sjøtilgang.

- Det er litt som når du ser din nyfødte, og du bare vet at navnet er hundre prosent rett. Slik var det da jeg hørte navnet «The Thief» for første gang. Alt annet ble feil. Hotellet på Tjuvholmen kunne ikke hete noe annet, forteller Stordalen.

Hotellet vil ha åtte etasjer med 120 av byens største rom, deriblant en toppsuite av internasjonal målestokk på 160 kvm med egen takterrasse.

Den nye bydelen Tjuvholmen skal etter planen stå ferdig i 2014. Den vil blant annet bestå av 900 leiligheter, 1.500 arbeidsplasser, 14 spisesteder og 15 kunstgallerier og butikker, med verdenskjente Renzo Pianos' nye Astrup Fearnley-museum som hovedattraksjon.

- Oslo er unik som hovedstad, med umiddelbar nærhet til naturen og sjøen. Det er utrolig at vi blir det første hotellet i vannkanten. Stuping eller fisking fra gjestenes balkonger er ikke å anbefale, men det vil i teorien være mulig. På «The Thief» kan du ankomme med kajakk, sjøfly eller båt og samtidig bo i byens mest urbane og fremtidsrettede bydel, sier Stordalen.

Og hotelleieren lover luksus på det nye hotellet.

- Det blir vindu fra gulv til tak, du kan spasere i badekåpen ned til sandstranden, bestille room-service døgnet rundt, levere klærne til rens på kvelden og få de levert på morgenen - vi skal gjøre det enkelt å ha det godt. For til syvende og sist er det hva all god service handler om.  Vi skal behandle alle kunder som en rockestjerne og alle rockestjerner som en kunde. Bjørvika brakte høykultur til folket, vi skal bringe kunst og service og et nytt nivå av komfort til Tjuvholmen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Har mange planer fremover, men barn er ikke en av dem

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer