Slik blir Stordalens rocke-bryllup

Hotellkongen gifter seg i sus og dus i Marokko lørdag.

GIFTER SEG: Førstkommende lørdag skal Petter Stordalen og Gunhild Melhus gifte seg i Marokko.  Foto: SCANPIX
GIFTER SEG: Førstkommende lørdag skal Petter Stordalen og Gunhild Melhus gifte seg i Marokko. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:  Når hotellkongen Petter Stordalen (47) og kjæresten Gunhild Melhus (31) smies i hymens lenker i Marokko førstkommende lørdag, er det ikke bare kjendisvenner og finansfolk som vil være tilstede.

Ifølge Dagbladet har nemlig Stordalen leid inn flere prominente rockestjerner som underholdning til den storslagne festen.

Ifølge kilder avisen har snakket med skal blant annet Turboneger-stjernen Knut «Euroboy» Schreiner (35) opptre under bryllupsmiddagen. Schreiner skal også ha fått med seg Montée-bassisten Maya Vik, som også er kjent fra jentebandet Furia, samt Paul Waaktaars Savoy.

Schreiner og Vik skal angivelig ikke være de eneste som vil spille. 

Frank Reppen, vokalist i Moving Oos har tidligere bekreftet overfor Namdalsavisa at han skal spille i bryllupet, mens en rekke andre artister, som Madcon og Sissel Kyrkjebø, også ryktes å skulle opptre.

Hotellkongen selv vil ikke bekrefte noen av ryktene overfor avisen, og er svært hemmelighetsfull i forhold til hva som vil skje i bryllupet.

- Det har vært mange spekulasjoner. Noen av dem stemmer, noen av dem stemmer ikke, sier han til Dagbladet.

Stordalen har imidlertid ikke spart på noe under den storslagne festen, som har et av verdens vakreste hoteller, La Mamounia, som base.

Over 250 gjester er ventet å delta i bryllupet, og skal flys ned med eget charterfly. Og ifølge en beregning ukebladet Se og Hør gjorde tidligere i år, har kjendisbryllupet en prislapp på rundt 20 millioner kroner, noe som gjør det til et av verdens dyreste.

Stordalen selv har ikke villet si noe om hvem han har invitert, men kan bekrefte at det er mange av de samme som pleier å delta på hans årlige 16. mai-fest. 

Selvskrevne gjester er blant andre Ola Mæhle og kona Vibeke Mæhle, Øystein Stray Spetalen og hans kone Charlotte, kjendisinvestor Christian Ringnes og kona, samt stjerner som Sturla Berg-Johansen, Pia Tjelta og Jo Nesbø. 

- Det er gamle venner, nye venner, kolleger og familie. Felles for dem er at de er viktige i Petter og Gunhilds liv, sier Stordalens informasjonsansvarlig Christine Viland til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det kommer til å bli helt sinnsykt