Slik blir Stellas skjebnekveld

Før tirsdagen er omme vet man om Norges Eurovision-håp får leve videre.

TIL FINALEN?: I tirsdagens første semifinale avgjøres det om Norges Stella Mwangi og hennes «Haba Haba»-team går videre til Eurovision Song Contest-finalen lørdag... Foto: All Over Press
TIL FINALEN?: I tirsdagens første semifinale avgjøres det om Norges Stella Mwangi og hennes «Haba Haba»-team går videre til Eurovision Song Contest-finalen lørdag... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Årets norske vinnerhåp i Eurovision Song Contest, Stella Mwangi (24), må tirsdag kveld sjarmere seg inn i Europas hjerter med låta «Haba Haba».

Mandag gikk generalprøvene bra for den energiske 24-åringen, men det er tirsdagens første semifinale som virkelig teller for Stella. Hvis hun ikke kvalifiserer seg med opptredenen sin på Esprit Arena i Düsseldorf slukner nemlig Norges vinnerhåp.

Årets første semifinale i Eurovision Song Contest sendes på NRK1 fra kl. 21.00 og frem til kl. 23.00 tirsdag kveld. Stella og «Haba Haba» skal i ilden allerede som nummer to, etter Polen og før Albania.

Hun er riktignok blant favorittene, men må likevel hevde seg mot andre favoritter som Russland, Armenia og Tyrkia i tirsdagens semifinale. Heldigvis virker Stella svært så selvsikker foran den skjebnebestemmende semifinalen.

- Jeg har det så bra! Herregud, dette går rett hjem! Den følelsen av at man har gjort det man skal på scenen - da betyr det ikke så mye hva juryene bestemmer seg for. Det får være deres problem, understreket hun overfor Seher.no mandag.

Rett etter semifinalen skal det avholdes pressekonferanse i Düsseldorf. Da blir det spennende å se om Stella er blant de jublende eller sutrende...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg burde ha trent mer  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer