OPPGJØRETS TIME: Brooke Mueller og Charlie Sheen har signert skilsmissedokumentene. Foto: Stella Pictures
OPPGJØRETS TIME: Brooke Mueller og Charlie Sheen har signert skilsmissedokumentene. Foto: Stella PicturesVis mer

Slik blir Sheens skilsmisse

Dette sitter partene igjen med...

SEHER.NO: Skilmissedokumentene for Charlie Sheen (44) og Brooke Mueller (32) er offentliggjort, og både Charlie og Brooke har signert dokumentene. Og det er ikke småtterier Mueller sitter igjen med når skilsmissen er fullført.

Ifølge dokumentene får Charlie og Brooke delt foreldrerett over barna. Det er Brooke som sitter igjen med den primære foreldreretten, som gjør at Sheen blir helgepappa.

Det som kommer helt klart gjennom av dokumentene, er at Brooke har lagt ned et krav om at hun ikke skal få et øre mindre i barnebidrag, enn det Charlie betaler til ekskona Denise Richards. Det betyr at Mueller kommer til å motta hele 350.000 kroner i måneden i barnebidrag.

I tillegg sitter Mueller igjen med 50 prosent av inntektene det tidligere paret fikk for babybildene paret solgte til bildebyrået Getty Images. Det melder TMZ.com.


Engangssummen Brooke får etter skilsmissen, er på snaue fem millioner kroner. Samtidig beholder Charlie huset, men må kjøpe ut Brooke for omkring 6.3 millioner kroner. Charlie får beholde sin klokkesamling verdt 35 millioner kroner.

Mot slutten av dokumentene sier Brooke ja til å ikke gi ut noe personlig informasjon om Charlies utroskap eller det angivelige narkotikamisbruket til media. Charlie lover å ikke snakke om Brookes angivelige narkotikamisbruk.

De har heller ikke lov til å snakke stygt om hverandre foran barna.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hadde sex med enda en prostituert