Slik blir Oprahs dramatiske farvel

Disse åra har beriket livet mitt, sier Oprah Winfrey som har siste sending av talkshowet 25. mai.

<strong>HELE AMERIKAS TERAPAUT:</strong> Oprah Winfrey har vært hele Amerikas terapaut i over 25 år, men om en måned er det slutt. Nå røper hun hva de siste timene skal brukes til.
HELE AMERIKAS TERAPAUT: Oprah Winfrey har vært hele Amerikas terapaut i over 25 år, men om en måned er det slutt. Nå røper hun hva de siste timene skal brukes til. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Oprah Winfrey (57) har underholdt millioner av seere over hele verden i 25 år, og 25. mai sendes den aller siste episoden av det populære talkshowet som har gjort henne til en av verdens rikeste og mektigste kvinner.

- Disse åra har beriket livet mitt over alle forventninger. Dere har alle elskverdig invitert meg inn i stuene, kjøkkene og livene deres, sa Oprah i fjor da hun fortalte at hun skulle slutte.

Nå forteller 57-åringen at de siste timene av showet skal brukes til å reparere gamle vennskap med kjendiskvinner som hun har hatt konflikter med de siste 25 årene. Blant kjendisene som allerede har skværet opp med Oprah på skjermen er Whoopi Goldberg og Roseanne Barr og oppgjøret mellom kjendiskvinnene har gjort at seertallene har skutt i været, skriver Dagbladet.

- Oprah er hele Amerikas terapaut. Hun forsøker å vise sine millioner av seere den vanskelige kunsten å reparere ødelagte relasjoner, sier doktor Michael Eric Dyson.

Blant gjestene som skal delta i finalesendingen av talkshowet, er norske Trine Grunt som gjestet Oprah i 2006.
 
- Jeg er veldig beæret. Oprah har betydd utrolig mye. Hun klarte å bringe noe nytt inn i talkshowsjangeren. Temabaserte talkshow er noe av det beste som er på TV. Det er en skam at ikke flere kvinner også her i Norge får prøve seg, sier Grung.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Hun var kald som is!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer