FORBEREDER MINNESTUND: Arbeidere forbereder minnestunden som vil finne sted tirsdag klokken 19.00 norsk tid. Foto: All Over Press
FORBEREDER MINNESTUND: Arbeidere forbereder minnestunden som vil finne sted tirsdag klokken 19.00 norsk tid. Foto: All Over PressVis mer

Slik blir minnestunden

Mariah Carey skal synge i morgendagens minnestund.

SEHER.NO: Mandag ble det klart hvem som får billetter til Michael Jacksons minnestund tirsdag.
Ifølge US Magazine fikk omtrent 8750 fans utdelt to billetter hver etter at rundt 1,6 millioner mennesker hadde søkt om det via internett i helgen. Kort tid etter dukket det opp billetter på nettstedet eBay til prisen av hele 95.000 kroner.

Minnestunden vil finne sted på basketarenaen Staples Center, hvor Jackson øvde i dagene før han døde.

Ifølge TMZ skal Mariah Carey fremføre "Jackson 5"-hiten "I'l be There" under minnestunden, og Oscar-vinneren Jennifer Hudson skal ifølge nettstedet også opptre for å hedre den avdøde artisten.
I forrige uke kom det fram at den avdøde poplegenden selv skal ha ønsket å bli begravet i fornøyelsesparken Neverland, men det lot seg ikke gjennomføre.

Ifølge x17online skal det va vært full splid i Jackson-familien angående detaljene rundt minnestunden og begravelsen.

Michaels brødre skal ha ønsket en åpen kiste, men moren Katherine Jackson (79)skal ha nektet, ettersom hun fryktet at det ville blitt ubehagelig for Michael Jacksons barn.

- Familien er fryktelig splittet. Du har brødrene på en side, som alle vil opptre og gjøre begravelsen til et stort show, og så har du Katherine på andre siden, som er en dypt religiøs kvinne som er fast bestemt på at det ikke skal bli noe sirkus, forteller en kilde til Daily Mail.

Mandag måtte Katherine tilbringe i retten, og i kveld ble det kjent at det ble en av Michael Jacksons advokater som fikk den endelige kontrollen over testamentet hans, og dermed mistet moren styringen over sønnens siste ønsker.

Søndag ble det kjent at Jackson begraves uten hjerne, ettersom den vil bli holdt igjen for diverse tester som tar opptil tre uker.

Det var 25. juni at superstjernen døde etter en hjertestans. Legene frykter at dødsårsaken ligger i en i overdose smertestillende medisiner.

Jackson-familien skal arrangere en privat minnestund for Michael Jackson tirsdag morgen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
- Etterlater låter til barna sine