<strong>MOROMANN:</strong> Programleder Harald Rønneberg er kjent for å gå sine egne veier og ta utfordringer på strak arm. Det virker som at hans avslappede holdning også vil prege bryllupet hans... Foto: NTB scanpix
MOROMANN: Programleder Harald Rønneberg er kjent for å gå sine egne veier og ta utfordringer på strak arm. Det virker som at hans avslappede holdning også vil prege bryllupet hans... Foto: NTB scanpix Vis mer

Slik blir kjendisbryllupet

Harald Rønneberg gjør utradisjonelle valg for bryllupsfeiringen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere i vår ble det kjent at «Senkveld»-stjernen Harald Rønneberg (37) skal gifte seg med samboeren Sølvi Haugland (38).   

Bryllupet skal stå i Rønnebergs hjemby Halden den 20. august. Ifølge Se og Hør skal både vielsen og festen foregå ved vakre Fredriksten Festning. Sannsynligvis kommer de romantiske selskapslokalene Kongshallene, som eies og drives av Rønnebergs far, til å bli fylt av parets celebre gjester.

Hele 120 gjester skal være invitert til bryllupet, et passende antall da selskapslokalenes to saler har plass til henholdsvis 40 og 90 gjester. Etter hva Se og Hør erfarer ønsker Rønneberg og Haugland en uformell stemning, der festmiddagen holdes på et avslappet buffet- og fingermatnivå.

Hvilke kjendiser som blir å finne blant de 120 gjestene er fortsatt usikkert, men både Ari Behn (38), Märtha Louise (39), Tome Damli Aaberge (22) og Aksel Hennie (35) er blant parets venner. Rønneberg har heller ikke bekreftet om det er «Senkveld»-makker Thomas Numme (40) som blir hans forlover.

Paret skal også være utradisjonelle når det gjelder gaveønskene - de skal ha opprettet en konto der gjestene kan donere bort pengegaver. Pengene skal gå til en hjelpeorganisasjon i Afrika. Til og med bryllupsreisen får en spesiell vri. Den skal nemlig ta form av en tre måneder lang jordomseiling, som skal gjennomføres før selve bryllupet, etter det Se og Hør erfarer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Satte Twitter-rekord på bursdagen sin   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer