Slik blir Kim og Kanyes drømmebryllup

Superstjernene sparer ikke på noe, når de lørdag blir mann og kone.

SEOGHØR.NO: I oktober gikk Kanye West (36) ned på kne på en baseball-arena i San Francisco foran et fullsatt strykeorkester og overrakte Kim Kardashian (33) en 15-karats diamantring. Det var høydepunktet i den fascinerende kjendis-romansen som lørdag topper seg når paret gir hverandre sine ja.

Bryllupet er spådd å bli et av tidenes mest eksklusive og spektakulære og ingen ting blir spart når realitybaben får sin rapper.

Middag i Paris - vielse i Firenze

Det ble antatt at paret skulle gifte seg i Paris, men det ser nå ut til at de først flyr inn gjestene til en fest i Frankrikes hovedstad før brudefølget setter kursen videre til den italienske byen Firenze der de vil gi hverandre sine løfter på herregården Fort Belvedere.

- De skal ha middagen i Paris før bryllupet, og deretter flyr de gjestene i privatfly til Firenze i Italia hvor seremonien skal holdes, sier en venn av paret til Entertainment Tonight.

VENNSKAP BLE KJÆRLIGHET: Våren 2012 ble verden introdusert for det nye superparet Kim Kardashian og Kanye West.  Foto: FameFlynet
VENNSKAP BLE KJÆRLIGHET: Våren 2012 ble verden introdusert for det nye superparet Kim Kardashian og Kanye West. Foto: FameFlynet Vis mer

Unnfanget datteren i Italia

Den italienske byen har spesiell betydning for turtelduene som unnfanget datteren North West (11 mnd) nettopp her.

- Jeg elsker Firenze. Jeg tror datteren vår ble unnfanget der, blant mesterverk fra renessansen. Det var vår første bryllupsreise. Det er en av verdens vakreste byer, har Kanye tidligere fortalt avisen La Nazione.

Detaljer om bryllupet har haglet i medier verden over. Flere har spekulert i om paret, som ønsker seg et kongelig bryllup, vil gifte seg i det franske palasset Versailles.

FIKK DATTER: I juni 2013 kom lille North West til verden. På morsdagen delte Kim dette bildet av sitt lille sjarmtroll. 
- Denne lille jenta har forandret livet mitt på flere måter enn jeg noen gang kunne forestilt meg. Å være mamma er den mest fantastiske følelsen i hele verden. God morsdag til alle mødre der ute! skrev Kim på Instagram. Foto: Kim Kardashian/Instagram
FIKK DATTER: I juni 2013 kom lille North West til verden. På morsdagen delte Kim dette bildet av sitt lille sjarmtroll. - Denne lille jenta har forandret livet mitt på flere måter enn jeg noen gang kunne forestilt meg. Å være mamma er den mest fantastiske følelsen i hele verden. God morsdag til alle mødre der ute! skrev Kim på Instagram. Foto: Kim Kardashian/Instagram Vis mer

Sjefen for det historiske stedet, Catherine Pegard, sier til Radaronline at gjestene får en guidet omvisning i Marie Antoinettes tidligere hus, men at vielsen ikke finner sted her.

- De besøker Versailles sammen med gjestene under en privat, omvisning fredag 23. mai, sier Pegard.

Brudgommen designer brudekjolen

Uansett hvor bryllupet finner sted er det duket for en spektakulær feiring. De siste månedene har Kim gått på ekstrem diett for å se fantastisk ut når hun viser seg på lørdag og det er ventet at bruden har fått laget en helt unik og vakker kjole til dagen hun blir Fru West.

I PARIS: Dagene før bryllupet har paret tilbrakt i den franske hovedstaden der de forbereder seg før seremonien lørdag.  Foto: Splash/ All Over Press
I PARIS: Dagene før bryllupet har paret tilbrakt i den franske hovedstaden der de forbereder seg før seremonien lørdag. Foto: Splash/ All Over Press Vis mer

Kanye kaller seg et «kreativt geni» og har til og med vært med å bestemme over Kims brudekjole.

- Kanye spiller en stor rolle i designprosessen så det blir ikke som tradisjonelle bryllup der brudgommen ikke ser kjolen før bryllupsdagen. Han ser den hele tiden, sier en kilde til Hollywoodlife.

Inviterte Jay-Z og Beyoncé

De heldige gjestene vil bli behandlet som kongelige og får «goodie bags» med dyre gaver som krystallglass og smykker og det ekstravagante paret bruker over 750 000 kroner per gjest.

Den eksklusive gjestelisten inkluderer blant andre Kims berømte slekt og søstrene Khloé, Kourtney, Kendall og Kylie skal være brudepiker.

- De var ekstremt selektive og droppet alle kollegaer uansett hvor nære de er, sier en kilde til E! News.

STOR FAMILIE: Kanye har flere ganger fortalt at han ønsker seg mange barn, men nekter å skifte bleier på datteren.  Foto: Stella Pictures
STOR FAMILIE: Kanye har flere ganger fortalt at han ønsker seg mange barn, men nekter å skifte bleier på datteren. Foto: Stella Pictures Vis mer

Et annet superpar - Jay-Z og Beyoncé - er gode venner av Kanye, men skal ha vært skeptiske til å delta i feiringen på grunn av realitykameraene. Nå skal de likevel gjeste bryllupet mot at de ikke blir filmet som en del av Kims TV-show.

Kranglet om hva som skal filmes

Paret ønsker seg en formell vielse og har ansatt en etikette-lærer for å få alt perfekt på bryllupsdagen.

- De vil at dagen deres skal være så kongelig som mulig og ser på William og Kates bryllup som inspirasjon, sier en kilde nær paret til magasinet Grazia.

Kim er vant til å dele privatlivet i realityserien «Keeping up with the Kardashians», men etter at hun ble sammen med West har hun blitt mer restriktiv på hva hun deler med omverdenen. «Jesus Walks»-sangeren har et anstrengt forhold til pressen og det skal ha oppstått store diskusjoner om hvor mye av bryllupet som skulle filmes til TV-serien.

GODT MOTTATT: Da han ble sammen med Kim fikk han en stor familie på kjøpet. Her på basketballkamp med Khloe, Kris og Kim i 2012.  Foto: Headlinephoto / Splash News/ All Over Press
GODT MOTTATT: Da han ble sammen med Kim fikk han en stor familie på kjøpet. Her på basketballkamp med Khloe, Kris og Kim i 2012. Foto: Headlinephoto / Splash News/ All Over Press Vis mer

Svigermor og manager Kris Jenner ville nemlig at fansen skulle få følge Kim på den store dagen. Ifølge Radaronline vil flere kameraer filme vielsen, og paret kan i ettertid bestemme hvor mye som blir med i TV-showet.

At de tjener godt på løftene sine er utenfor enhver tvil.

- De innså hvor mye bryllupet kostet så de sa til TV-kanalen E! at de ikke ville la dem filme hvis de ikke fikk minst 90 millioner kroner, sier en kilde til In Touch.

Bryllupsbildene vil selges for 24 millioner kroner og paret er forventet å tjene minst 120 millioner kroner.

- Ekstremt romantisk

Brudgommen er kjent for sin ekstravagante livsstil og er ekstremt involvert i bryllupsplanleggingen. Han vil at alt skal være perfekt på Kims store dag.

- Jeg er veldig romantisk. Til morsdagen ga jeg Kim en vegg av blomster. Familien min betyr alt for meg og er motvekten til berømmelse. Alt jeg skaper er for familien min, sier West i intervjuet med La Nazione.

Dette er Kardashians tredje bryllup. Kims forrige ekteskap til basketballspiller Kris Humphries varte bare i 72 dager. Hun har også vært gift med Damon Thomas fra 2000 til 2004, men er ikke i tvil om at Kanye er hennes drømmemann.

- Han er den søteste og mest romantiske personen jeg har møtt i hele mitt liv, sier Kim til E! News.

SNART GIFT: Hele verden har ventet i spenning på bryllupet mellom Kanye West og Kim Kardashian etter at rapperen fridde i oktober. Her er paret på Met-gallaen i mai. Foto: Jackie Brown / Splash News/ All Over Press
SNART GIFT: Hele verden har ventet i spenning på bryllupet mellom Kanye West og Kim Kardashian etter at rapperen fridde i oktober. Her er paret på Met-gallaen i mai. Foto: Jackie Brown / Splash News/ All Over Press Vis mer