Slik blir hun kvitt babyvekten

Kim Kardashian stråler etter baby Norths fødsel.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I midten av juni i år ble rapper Kanye West (35) og reality-babe Kim Kardashian (32) foreldre for første gang, da lille North West ble født på Cedars Sinai-sykehuset i Los Angeles.

Nå, fire måneder senere, stråler ettbarnsmoren som aldri før, og avslører overfor sine Twitter-følgere hvordan hun har mistet babyvekten etter datterens fødsel:

32-åringen har altså gått på Atkins-dietten, som tilsier at man skal spise mye fett og proteiner, og å holde seg unna karbohydrater.

Dietten er også kjent under navnet «lavkarbokosthold», som blant andre følges av fotballfrue Caroline Berg Eriksen (26).

I begynnelsen av oktober var Kim og samboeren Kanye på kjærlighetsferie i Paris, og en av kveldene benyttet Hollywood-paret anledningen til å dra på kino.

På premieren av «Mademoiselle C» - dokumentaren om den tidligere Vogue-redaktøren Carine Roitfeld (59) - viste Kim fram sine smekre former i en svart, dypt utringet kjole fra det franske merket Givenchy.

PÅ TRILLETUR: Kim Kardashian og Kanye West på vei hjem fra opptak hos «Jimmy Kimmel Live!» i California i forrige uke. Kim og North satt i publikum for å støtte pappa Kanye, som opptrådde på talkshowet.  Foto: FameFlynet  Sweden
PÅ TRILLETUR: Kim Kardashian og Kanye West på vei hjem fra opptak hos «Jimmy Kimmel Live!» i California i forrige uke. Kim og North satt i publikum for å støtte pappa Kanye, som opptrådde på talkshowet. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

I motsetning til mange andre Hollywood-mammaer stresser ikke Kim Kardashian med å bli kvitt babyvekten i rekordfart, skal vi tro hennes mor Kris Jenner (57).

Kort tid etter fødselen snakket hun om datterens babyvekt-slanking.

- Hallo, det har gått tre sekunder siden hun fødte. Dersom hun hadde vært tilbake til normalvekten nå hadde det vært helt «freaky». Kim er på god vei, men hun tar det sakte, men sikkert. Trener og spiser sunt, akkurat sånn man skal gjøre det, fortalte hun tidligere i høst på sitt eget talkshow «Kris Jenner Show».

LES OGSÅ: Derfor kastet Anne-Kat. klærne

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer