VINNEREN SKAL KÅRES: Hvem som vinner årets «Farmen», blir klart denne uka. Foto: TV 2
VINNEREN SKAL KÅRES: Hvem som vinner årets «Farmen», blir klart denne uka. Foto: TV 2 Vis mer

Slik blir finaleuka i «Farmen»

Seks deltagere skal bli til tre. På to programmer.

Publisert
SEHER.NO: Mandag starter den store finaleuka i årets «Farmen» på TV 2. Seks deltagere er fortsatt med i programmet, og mot slutten av denne uka blir det klart om det er Jan Rudi Bendiksen, Hanne Linnesholm, Runi Hagelsteen Vik, Tommy Rodahl, Synne Bolstad eller Kim André Ågedahl som kan kalles seg vinneren av «Farmen 2011».

Men først skal de seks gjennom flere store hindringer. Ingen av dem ryker ut før i torsdagens episode, opplyser presseansvarlig for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen, til Seher.no.

- I mandagens program avholdes en øksekonkurranse, der vinneren går direkte til semifinale. Etterpå begynner gårdskonkurransene, der de fem som er igjen skal konkurrere i tre grener. Disse konkurransene tar utgangspunkt i ferdigheter deltagerne bør ha hatt gode sjanser til å tilegne seg under oppholdet på gården, sier Iversen til Seher.no.

Som Seher.no tidligere har omtalt, er «Farmen»-finalen flyttet til søndag ettersom Eurovision avholdes lørdag kveld. I torsdagens episode får TV-seerne svaret på hvem som vinner gårdskonkurransen.

- Den tredje og siste semifinalisten blir klar etter hinderløypekonkurranse i torsdagens program. Disse tre danner vårens siste «Farmen»-episode - på søndag, forteller Alex Iversen til Seher.no.

«Farmen» ser du på TV 2 mandag og torsdag klokka 20.00, samt søndag klokka 21.45. Se Seher.nos TV-guide her.     

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Pustet dypt inn for ikke å bryte ut i gråt  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer