Nicolay Ramm:

Slik blir eventyrbryllupet

TV-profilen røper en rekke detaljer om neste års bryllup.

SKAL GIFTE SEG: I april i år kunne TV-profilen Nicolay Ramm og kjæresten Josephine Leine Granlie avsløre at de hadde forlovet seg. Nå avslører Ramm overfor Se og Hør at de har satt en dato for bryllupet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SKAL GIFTE SEG: I april i år kunne TV-profilen Nicolay Ramm og kjæresten Josephine Leine Granlie avsløre at de hadde forlovet seg. Nå avslører Ramm overfor Se og Hør at de har satt en dato for bryllupet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september ble det kjent at TV-profilen Nicolay Ramm (30) og forloveden Josephine Leine Granlie (30) flytter fra leiligheten på Majorstua til en tomannsbolig på Ris på Oslos vestkant.

Nyheten kom etter at paret i våres avslørte at de hadde forlovet seg. Frieriet skjedde på svært romantisk vis under et ferieopphold i Santa Barbara i California.

Nå nærmer flyttedatoen seg, og da Se og Hør nylig møtte Ramm i forbindelse med pressetreffet til den nye musikalen «Jersey Boys» som har premiere neste år, kunne TV-profilen røpe at han og forloveden har en travel tid i vente - med både flytting, bryllupsplanlegging, musikaløving og julefeiring.

- Vi skal flytte snart. Vi bor i en leilighet i en sidegate til Bogstadveien og nå flytter vi videre opp i skauen, opp til Ris, sier Ramm.

Der skal paret flytte inn i en halvpart av en tomannsbolig som de etter planen skal ta over 18. desember. Dermed blir det en hektisk periode med pakking for Ramm og Leine Granlie før de kommer på plass i det ny huset før jul.

Røper bryllupsdetaljer

Det er imidlertid ikke bare pakking som står på agendaen til paret om dagen. Duoen forlovet seg i april, og nå kan Ramm røpe overfor Se og Hør at bryllupet skal stå den 20. juni neste år - i naturskjønne og romantiske omgivelser i Sør-Frankrike.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer