Nicolay Ramm:

Slik blir eventyrbryllupet

TV-profilen røper en rekke detaljer om neste års bryllup.

SKAL GIFTE SEG: I april i år kunne TV-profilen Nicolay Ramm og kjæresten Josephine Leine Granlie avsløre at de hadde forlovet seg. Nå avslører Ramm overfor Se og Hør at de har satt en dato for bryllupet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SKAL GIFTE SEG: I april i år kunne TV-profilen Nicolay Ramm og kjæresten Josephine Leine Granlie avsløre at de hadde forlovet seg. Nå avslører Ramm overfor Se og Hør at de har satt en dato for bryllupet. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september ble det kjent at TV-profilen Nicolay Ramm (30) og forloveden Josephine Leine Granlie (30) flytter fra leiligheten på Majorstua til en tomannsbolig på Ris på Oslos vestkant.

Nyheten kom etter at paret i våres avslørte at de hadde forlovet seg. Frieriet skjedde på svært romantisk vis under et ferieopphold i Santa Barbara i California.

Nå nærmer flyttedatoen seg, og da Se og Hør nylig møtte Ramm i forbindelse med pressetreffet til den nye musikalen «Jersey Boys» som har premiere neste år, kunne TV-profilen røpe at han og forloveden har en travel tid i vente - med både flytting, bryllupsplanlegging, musikaløving og julefeiring.

RASKE BRILLER: Nicolay Ramm var ikke imponert over Rød Løpers utvalg av raske briller. Video: Kevin Smilden Vis mer

- Vi skal flytte snart. Vi bor i en leilighet i en sidegate til Bogstadveien og nå flytter vi videre opp i skauen, opp til Ris, sier Ramm.

Der skal paret flytte inn i en halvpart av en tomannsbolig som de etter planen skal ta over 18. desember. Dermed blir det en hektisk periode med pakking for Ramm og Leine Granlie før de kommer på plass i det ny huset før jul.

Røper bryllupsdetaljer

Det er imidlertid ikke bare pakking som står på agendaen til paret om dagen. Duoen forlovet seg i april, og nå kan Ramm røpe overfor Se og Hør at bryllupet skal stå den 20. juni neste år - i naturskjønne og romantiske omgivelser i Sør-Frankrike.

- 20. juni 2020, den er fin, den. Det meste begynner å komme på stell. Det blir i Sør-Frankrike ved sommerhuset til min svigerfamilie. De har et sted der. Det ligger et stykke utenfor Nice, og det blir nok veldig lekkert, sier han.

Se dette innlegget på Instagram

I LIKED IT SO I PUT A RING ON IT🌟💍

Et innlegg delt av Nicolay Ramm (@nicolayramm)

30-åringen kan også avsløre at han skal feire jul med svigerfamilien for første gang i år, noe han gleder seg til - men som han samtidig tror blir en ny opplevelse.

- Jeg gleder meg. Vi skal til Beitostølen, der de har en hytte, og være der med Josefine og hennes familie, sier 30-åringen.

SOMMERLÅT: Programleder og komiker Nicolay Ramm har lagd ny låt, og bak «Toppløs» skjuler det seg et tydelig budskap. Vis mer

Ramm sier også at han har som nyttårsforsett å gå ned noen kilo ettersom den kommende tiden vil kreve mye trening og høyt tempo i oppkjøringen til musikalen «Jersey Boys», hvor han spiller mot blant andre Atle Pettersen (30).

MYE PLANER: Nicolay Ramm og forloveden har mange baller i luften om dagen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
MYE PLANER: Nicolay Ramm og forloveden har mange baller i luften om dagen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Musikalen dreier seg om fire gutter i New York på 1960-tallet som velger musikk fremfor kriminalitet. Også «Parterapi»-skuespilleren Mathias Luppichini og musikalstjernen Sindre Postholm skal medvirke i musikalen.

- Det er en veldig anerkjent musikal i musikalverdenen. Det er nå første gang den kommer til Norge, og jeg og Atle er så heldige å være to av gutta i dette bandet som utgjør «Jersey Boys», sier Ramm til Se og Hør.

Solgte luksusleiligheten

Det var tidligere i høst det ble kjent at Ramm og forloveden skulle flytte fra den rålekre leiligheten sin på hele 111 kvadratmeter på Majorstua. Prisantydningen var på elleville 9,65 millioner.

Den gang røpet han årsaken til flyttingen overfor Se og Hør.

- Vi har rett og slett blitt for gamle for uteliv og kebab på nattetid, så da vender vi heller snuten litt utenfor byen. Vi har kjøpt oss rekkehus, eller tomannsbolig, så nå er glansdagene over. Jeg har tross alt bikket 30 år, og det er andre behov som skal imøtekommes, sa han da.

LIVVAKTER: Nicolay Ramm ankom rød løper på VG-lista sammen med flere mørkkledde menn. Vis mer

De har bodd i leiligheten sammen siden 2016, men i desember flytter de altså inn i en splitter ny tomannsbolig på Ris som står klar en knapp uke før julaften.

I september kunne imidlertid Ramm avkrefte at han og forloveden hadde planer om noen familieforøkelse.

- Nei, akkurat nå har vi mer enn nok med hest og hund. Vi er rene Langedrag Naturpark akkurat nå. Vi holder det foreløpige fokuset på dyr, så får nye mennesker komme senere, sa han til Se og Hør den gang.

LES OGSÅ: Var «gravid» i 12 måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer