SUPERPAR: Posh lever godt ved Davids side, men det hadde sin pris å fange hans interesse... Foto: All Over Press
SUPERPAR: Posh lever godt ved Davids side, men det hadde sin pris å fange hans interesse... Foto: All Over PressVis mer

Slik blir du fotballfrue!

Premier League-fruene lever et liv i sus og dus, men for å bli en av dem må du trolig ut med minst 600 000 kroner av egen lomme.

SE BILDESPESIAL: Slik blir du en Premier League-frue


SEHER.NO: Fotballfruene har alt - designerklær, kostbare smykker og vesker til prisen av en pent brukt campingvogn. Men dersom du drømmer om et luksusliv på armen til en Premier League-spiller, kan det koste deg dyrt...


Ifølge britiske Now har Virgin Money regnet ut hvor mye du må ut med for å kunne lage trutmunn på tribunene med Victoria Beckham, Coleen McLoughlin, Cheryl Tweedy og øvrige WAGs (wives and girlfriends) - og det er ikke lite!


Forskerne hevder du trenger rundt 600 000 bare for å få fotballhelten interessert i deg og minst 250 000 for å holde interessen oppe bare det første året. Men dersom resultatet er 2,5 millioner kroner i lommepenger hver måned - slik som Wayne Rooneys kjære Coleen får - er det kanskje verdt strevet?


Se hvordan du skal disponere pengene i bildespesialen til høyre!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.