Slik blir du en Paradise Hotel-deltager

Her får du tipsene som kan gi deg reisebillett til Mexico.

POPULÆR SERIE: TV3 søker nå deltagere til en ny sesong av «Paradise Hotel». I fjor ble denne gjengen plukket ut blant over 5000 søkere. Foto: Ida Nikolaisen, Se og Hør
POPULÆR SERIE: TV3 søker nå deltagere til en ny sesong av «Paradise Hotel». I fjor ble denne gjengen plukket ut blant over 5000 søkere. Foto: Ida Nikolaisen, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag gikk Eileen Eriksen (23) og Øystein Myhren Storaa (21) til topps i TV3s realityserie «Paradise Hotel».

Men allerede nå har TV3 startet jakten på nye deltagere.

Før årets sesong sendte over 5000 personer inn søknader om å få være blant ungdommene som lever sammen foran TV-kameraene i Mexico.

Må takle rampelyset

Line Vee Hanum i TV3 sier til Seoghør.no at de håper å få inn minst like mange denne gangen.

- Det er ofte slik at søkere blir inspirert til å søke fordi de identifiserer seg med noen av deltakerne. Årets sesong har hatt høye seertall, og fine og sterke deltakere, som nok vil gjøre at vi ser store søkertall også i år.

Hanum forklarer at det er en rekke forskjellige ting de ser etter i en Paradise Hotel-deltager:

- Vi ser etter sterke personligheter som er trygge på seg selv, og som ikke er redde for å vise seg frem. Man må ha lyst til å være i rampelyset så klart, for deltakelse i Paradise Hotel betyr en del medieeksponering.

- Vi forsøker å lære å kjenne søkerne så godt som mulig, derfor er det lurt å fortelle inngående om interesser, hva som setter  følelsene i sving, alt som kan hjelpe oss å få et tydelig bilde av den som søker og hans/hennes personlighet. Det er lurt å skrive utfyllende svar, slik at vi får inntrykk av hvor meddelsom du er, og at du tar standpunkt eller har meninger.

Se intervju med årets vinnere av «Paradise Hotel»:

Tidligere deltagere inn igjen?

TV3 har lagt ut søknadsskjema på sin nettside.

Foreløpig er det ikke kjent om det også er aktuelt å hente inn tidligere deltagere til den neste sesongen.

Flere personer har vært med i mer enn en sesong av «Paradise Hotel», blant annet Niklas Vindel (30), Kristian René Johansen (24) og Audun Sørseth (24).

Sistnevnte har vært med som deltager to ganger, og dukket også i år opp på skjermen som en av dommerne i «Mr. og Miss Paradise»-konkurransen inne på realityhotellet.

Se video av Auduns innsjekk:

Og den frittalende 24-åringen la ikke skjul på at han elsker Paradise-livet.

- Det var veldig kjekt å komme inn for tredje gang. Jeg har fått et sterkt forhold til Mexico og har også fått meg venner som bor i Costa Careyes så det var veldig kjekt å se de igjen også.

- Personlig føler jeg at det ikke blir en bra sesong uten meg i den. Du kan bare se på reaksjonene etter at jeg ble visst på skjermen i går. Mobilen har ikke stått stille. Paradise uten Triana og Audun blir som filmen «The Notebook» uten en lykkelig slutt, sa han i forbindelse med innsjekken til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Paradise-Eileen avslørte hemmelig kjæreste

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer