Slik blir den nye «Entourage»-filmen

Adrian Grenier, Jeremy Piven og resten av gjengen sparer ikke på kruttet når de tar steget inn i kinosalen. Se video!

Publisert

SEOGHØR.NO: Helt siden siste episode av den svært populære HBO-serien «Entourage» gikk på lufta i 2011, har ryktene om en film svirret i Hollywood.

Millioner av fans jublet derfor høyt, da det ble klart at drømmen ville bli en realitet og tidligere denne uken ble den første traileren fra filmen lagt ut på nettstedet YouTube.

«Entourage» handler om livet til skuespilleren Vincent Chase (Adrian Grenier) som slår seg opp i Hollywood, godt hjulpet av kameratgjengen sin, som spilles av Kevin Connolly, Jerry Ferarra og Kevin Dillon.

COMEBACK; Adrian Grenier, Kevin Connolly, Kevin Dillon, Jerry Ferrara og Jeremy Piven er alle på plass når TV-serien «Entourage» blir film. Foto: Stella Pictures
COMEBACK; Adrian Grenier, Kevin Connolly, Kevin Dillon, Jerry Ferrara og Jeremy Piven er alle på plass når TV-serien «Entourage» blir film. Foto: Stella Pictures Vis mer

I tillegg har Jeremy Piven - også kjent fra TV-serien «Mr Selfridge» - en sentral rolle som Vincents agent, Ari Gold.

I filmen starter Ari opp sitt eget filmstudio og lar Vince både regissere og spille hovedrollen i hans første store filmprosjekt. Men ikke alt ser ut til å gå som planlagt...

Se traileren i toppen av artikkelen!

Reaksjonene på traileren tyder på at filmen kan bli en vinner blant publikum.

- Yacht-fester, sexfilmer, slåsskamp med UFC-mesteren Ronda Rousey, en mengde gjesteroller av kjendiser som spiller seg selv. Alt er der i den etterlengtete traileren, skriver bladet Rolling Stone i en kommentar.

Blant kjendisene som er med i små roller i filmen, er blant andre Liam Neeson, Jessica Alba, Pharrell Williams og fotballstjernen Thierry Henry.

Filmen vil ifølge Wikipedia bli lansert på kino 5. juni.

LES OGSÅ: Her rocker «Entourage»-stjernen Oslo

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer