Slik blir Bård og Haralds nye TV-serie

Serien «Brille» har premiere på NRK i januar.

NY SERIE: Bård Tufte Johansen og Harald Eia har premiere på serien Brille i januar. Foto: Per Ervland, Seher.no
NY SERIE: Bård Tufte Johansen og Harald Eia har premiere på serien Brille i januar. Foto: Per Ervland, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fra og med januar er Bård Tufte Johansen og Harald Eia tilbake på TV-skjermen. Denne gangen heter serien «Brille».

- Dette er den ukontroversielle versjonen av «Hjernevask», sier Tufte Johansen til Dagbladet.

I NRK-serien har komikerduoen slått seg sammen med tidligere analysesjef i kanalen, Nils Brenna. Han lager meningsmålinger, og har ifølge avisen blikk for rare og overraskende funn.

- Det er veldig mange rare funn i sånne spørreundersøkelser, for eksempel hva folk synes er eklest å spise - brutt ned på fylker og partitilhørighet.

Eia blir programleder i serien. Tre komikere sitter i panelet, i tillegg til Tufte Johansen. Poenget er at panelet skal komme fram til løsninger på oppgaver med et vitenskapelig utgangspunkt.

- Målet med programmet er at folk skal le underveis, og når de så får fasiten på oppgaven etterpå skal de si åååh, forteller Eia til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi hjelper dem med å betale i nettbank

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer